Trójkąt rozjaśniający tło - taki efekt graficzny
Trójkąt rozjaśniający tło - taki efekt graficzny

© 2014 - 2021

LANPulse Technologie Sieciowe

Bordowa linia EKG na białym tle oraz nazwa LANPulse

Tel.: (60) 869-55-22

Kom.: 571-311-078

Dymek konwersacji jako skrót do formularza kontaktowego
Słuchawka telefoniczna jako skrót do kontaktu

strona stworzona w

Biała litera W na zielonym tle

SZKOLENIE ROZPOCZĘTE!

(soboty)

OnLine od 13-go marca

/

SZKOLENIE ROZPOCZĘTE!

(wtorki i czwartki)

OnLine od 9-go marca

TERMIN POTWIERDZONY!

(zajęcia co tydzień lub co dwa tygodnie)

eLearning od 10-go maja

Najbliższe planowane kursy CCNA:

Najbliższe planowane kursy CCNA:

Chwilowo nie planujemy uruchomienia nowych szkoleń CCNA OnLine ani eLearning. Kolejne terminy będziemy proponować w drugiej połowie roku.
Zapraszamy do śledzenia naszej strony lub pozostawienia kontaktu do siebie przez
FORMULARZ, wtedy otrzymasz od nas informację gdy pojawią się nowe terminy.

26.04.2021, 19:49 - Sławek (kurs eLearning):
Dziękuję serdecznie za możliwość wzięcia udziału w kursie CCNA. AKADEMIA Sieci LanPulse On-line organizuje zajęcia bardzo profesjonalnie. Prowadzący kurs systematycznie, w zaplanowany sposób, przesyła obszerne materiały w postaci wideo z zajęć laboratoryjnych, prezentacje pdf i w wersji papierowej. Nauczyciel, bardzo kompetentny, zawsze gotowy do wyjasnienia zagadnien z zakresu sieci, np za pomocą wyczerpujących temat listów elektronicznych. Jestem przygotowany do egzaminu i wiem dużo więcej na temat sieci. Jeszcze raz wielkie dzięki.

 

15.04.2021, 14:16 - Jarosław Kurek (kurs eLearning):
Mogę tylko polecać z czystym sumieniem. Pan Przemek świetnie prowadzi zajęcia. Nawet dla laika zajęcia prowadzone są tak, aby każdy zrozumiał o co chodzi i wyniósł z kursu ogrom wiedzy. Bardziej zaawansowani również odnajdą w kursie ogrom wiedzy, tipów i lifehacków ;) Świetnie, że Pan Przemek oprócz programu CCNA robi często wrzutki z życia wzięte, porusza sytuacje bardziej realne i życiowe. Świetny kurs, świetny Pan Przemek, świetne materiały i pomoce do nauki. Dzięki!

 

02.02.2021, 11:48 - Michał (kurs OnLine):
Mogę jedynie polecić kurs CCNA prowadzony przez pana Przemka. Kurs jest prowadzony profesjonalnie, a pan Przemek dysponuje ogromną wiedzą i doświadczeniem. Zrozumiale przekazuje wiedzę, chętnie dzieli się przykładami z codziennej pracy jak również jest w stanie odpowiedzieć na każde pytanie. Jednoczesna gotowość do pomocy poza godzinami kursu jak i liczne materiały szkoleniowe którymi się dzieli powoduje iż na tych kursach można jedynie skorzystać.

 

29.01.2021, 23:18 - Vladyslav (kurs eLearning):
Bardzo fajnie jest organizowany kurs. Materiały aktualne według programu.

 

12.01.2021, 10:43 - Tomasz (kurs OnLine):
Zajęcia On-Line świetnie zorganizowane i zaplanowane, a same zagadnienia przedstawiane w jasny i praktyczny sposób. Pan Przemek zawsze wspiera osoby które mają problemy i momentalnie jest w stanie zlokalizować błędy konfiguracyjne uczestników. Przygotowanie merytoryczne na bardzo wysokim poziomie.
Mimo, że zajęcia odbywały się w godzinach wieczornych dobór czasu na teorię i praktykę sprawia, że po całym dniu pracy, nawet podczas 4 godziny szkolenia człowiek z przyjemnością czerpię wiedzę z przedstawianych zagadnień.
Po zakończeniu kursu tylko jedno przychodzi na myśl: było warto.

 

06.01.2021, 15:01 - Dawid (kurs OnLine):
Zajęcia prowadzone bardzo rzetelnie, z zaangażowaniem. Bardzo miłe rozróżnienie rzeczy na ważne "w życiu" i takie, które raczej tylko do egzaminu. Wszelkie podstawy sieci komputerowych dogłębnie wytłumaczone i zobrazowane. Gorąco polecam!

 

30.12.2020, 14:49 - Daniel B. (kurs OnLine):
Ukończyłem szkolenie u Pana Przemka i jestem zachwycony formą, poziomem i atmosferą zajęć. Pan Przemek to człowiek z pasją, zawsze świetnie przygotowany do zajęć, skrupulatny z indywidualnym podejściem do każdego uczestnika. Każdy niezależnie od poziomu zaawansowania miał niemal równe szanse na dostęp do zgłębiania zagadnień poruszanych na kursie. Bardzo dużo dodatkowych materiałów przygotowanych przez prowadzącego poszerzających klasyczny kurs CCNA, informacje praktyczne poparte życiowymi przykładami, elastyczne fizyczne zdalne środowisko laboratoryjne przygotowane dla każdego kursanta i świetny kontakt z prowadzącym (nie tylko podczas zajęć) - to wszystko sprawia, że naprawdę warto zapisać się właśnie na ten kurs CCNA.

 

20.04.2020, 12:56 - Jacek (kurs eLearning):
Uczestniczyłem w kursie CCNA prowadzonym przez p. Przemka Zbrocha, jednak w nieco odmiennej formie niż pozostali uczestnicy. Nie brałem udziału w kursie "na żywo", ale korzystałem z nagrań kursu. W moim odczuciu taka forma uczestnictwa niczym nie różni się od udziału bezpośrednio "na żywo".
A tak naprawdę, to jest o wiele lepsza. Najbardziej odpowiada mi możliwość wielokrotnego odtwarzania fragmentów, które chciałbym poznać dokładniej. Poza tym mogę rozłożyć kurs na mniejsze części i oglądać w dowolnym terminie.
Na wszystkie pytania uzyskiwałem odpowiedź e-mailem i to bez długiego czekania. Kontakt telefoniczny również funkcjonował bez zarzutu.
Ćwiczenia praktyczne na symulatorze niczym nie różniły sie od pracy na rzeczywistym sprzęcie.
Z mojego punktu widzenia taka forma kursu jest o wiele lepsza od udziału bezpośredniego.

 

15.04.2020, 16:40 - Łukasz (kurs eLearning):
Kurs CCNA R&S w którym uczestniczyłem podobał mi się.
Podczas kursu dowiedziałem sie wszystkiego co było przewidziane w programie oraz miałem dostęp do materiałów oraz zadań i nagrań ze szkolenia.
Wiedza przekazywana była w ciekawy i profesjonalny sposób z możliwością testowania wszystkiego w labratorium przygotowanym na te potrzeby.
Oprócz korzystania z laboratorium miałem dostęp i możliwość testowania różnych konfiguracji na symulatorze CISCO, który miałem zainstalowany na swoim komputerze.
To, że mogłem korzystać z nagrań z odbytych zajęć i jednocześnie powtarzać te rzeczy na symulatorze Packet Tracer było dla mnie ważne. Bardzo mi odpowiadało, że mogłem sobie do tego wracać w każdym momencie.

 

23.02.2020, 22:20 - Tomasz W. (kurs OnLine):
Miałem przyjemność uczestniczyć w kursie CCNA który organizował Pan Przemysław na przełomie roku.
Dla mnie jako osoby zaczynającej było ważne, żeby dobrze przygotować się do egzaminu oraz zgromadzić jak najwięcej
"tipów" technik konfiguracji które wynikają z doświadczenia i wiedzy wykładowcy. Nie zawiodłem się, nasz prowadzący dwoił się i troił aby sprostać wszystkim pytaniom i ciekawostkom jakie pojawiały się w trakcie ćwiczeń aby nie tylko przygotować. Każde ćwiczenie było wyzwaniem którego trzeba było się podjąć i powiem szczerze, że mogło by być to nawet trudne gdyby nie specyficzne podejście do tematu i ich reprezentacja. Zagadnienia były objaśniane bardzo szczegółowo a niektóre były prezentowane w formie ciekawych porównań do miast, listonoszów itd. Choć wydają się śmieszne to nic nie pozostaje bardziej w pamięci niż schematy które widzisz na co dzień - siła skojarzeń.
Życzę Panu Przemysławowi aby każdy kurs był lepszy od poprzedniego a mając na uwadze jaki poziom pokazał Nam przy CCNA to i również otwarcia innych kursów-kierunków sieciowych (np Cisco Security na co liczę prywatnie).
Do zobaczenia mam nadzieje na przyszłych szkoleniach :)

 

14.02.2020, 16:58 - Magda C. (kurs OnLine):
Kurs na wysokim poziomie. Pan Przemysław w bardzo przystępny sposób wprowadza w tematy sieci. Jako osoba początkująca w tej dziedzinie, wyniosłam więcej niż oczekiwałam. Teoria podparta praktyką ładnie ułożyły mi się w końcu w całość. Dużo materiałów, praktycznych zadań, linków, porad. Profesjonalne podejście, a czas zajęć wykorzystany maksymalnie. Dziękuję i polecam!

 

13.02.2020, 11:24 - Jacek Piątkowski (kurs OnLine):
To znakomity kurs i jeszcze lepszy wykładowca - Pan Przemek. Nie jestem informatykiem i kilka razy próbowałem poznać temat sieci komputerowych z książek, ale zawsze musiałem sie poddać. Dzięki wykładom Pana Przemka jest zupełnie inaczej. Trudne tematy są wyjaśniane w sposób przejrzysty i zrozumiały dla osoby bez wykształcenia informatycznego. Szeroka wiedza, doświadczenie i głęboka znajmość omawianych zagadnień powodują, że wykład Pana Przemka ogląda się jak ciekawy film.

 

10.02.2020, 15:38 - Krzysiek Zarzycki (kurs OnLine):
Kurs Pana Przemka łagodnie wprowadza w tajemnicze sekrety zagadnień sieci komputerowych. Bardzo dużym plusem jest udostępnienie szerokiej skali materiałów oraz ćwiczeń praktycznych, dzięki którym można zgłębić wiedzę, na spokojnie i swobodnie przećwiczyć poznane zagadnienia na ćwiczeniach w domu. Dodatkowym atutem jest możliwość w czasie bieżącym jak i po zajęciach zadawanie pytań, jeżeli nie zrozumiało się jakiegoś zagadnienia. Pan Przemek chętnie odpowiada i stara się jak najlepiej wyjaśnić poznane zagadnienie. Jak najbardziej polecam kurs osobom początkującym w sieciach komputerowych prowadzony przez Pana Przemka, ponieważ dobrze i szczegółowo wprowadza w podstawy o sieciach. Pan Przemek ma bardzo dużą wiedzę teoretyczną, która jest poparta również praktyką. Osobiście jest mi bardzo przyjemnie, że mogłem uczestniczyć w tym kursie, szkoda tylko, że tak krótko ;). Chciałem również podziękować za kurs, który okazał się strzałem w 10. Pan Przemek jest jak Mistrz Yoda w zagadnieniach o sieciach komputerowych . Jeszcze raz dzięki i tak trzymać. :)

 

10.02.2020, 14:27 - Tomasz N. (kurs OnLine):
Było to moje pierwsze szkolenie i nie zawiodłem się. Prowadzący mimo, że miał 11 osób które miał na szkoleniu to szybko reagował jak komuś coś nie wychodziło. Jeżeli ktoś zaczyna przygodę z Cisco oraz będzie się starał zdać egzamin, to na pewno ten kurs mu w tym pomoże. Prowadzący bardzo dobrze wyjaśnia zagadnienia oraz podsyła materiały do egzaminu CCNA.
Także forma zadawania pytań przez prowadzącego odnośnie jakie efekty mogą mieć różne konfiguracje na urządzenia bardzo przypadła mi do gustu. Była to bardzo dobra forma sprawdzania wiedzy oraz czy rozumie się zagadnienia na kursie. Polecam, aby było w miarę możliwość więcej takich pytań od prowadzącego. Pozdrawiam!

 

02.02.2020, 17:07 - Tomasz (kurs OnLine):
Zajęcia pełna profeska wiele autoryzowanych szkoleń się nie umywa, a w kilku miałem okazje uczestniczyć.
Wiedza pana Przemka, organizacja zajęć, przygotowanie materiałów mile mnie zaskoczyło.
Będę obserwował działalność LANPulse w przyszłości.
Panie Przemku tak trzymać!!

 

27.01.2020, 19:48 - Przemysław Szmuk (kurs OnLine):
Super prowadzone zajęcia. Pan Przemek tłumaczy wszystko od podstaw, naprawdę trzeba się postarać żeby nie zrozumieć kolejnych tematów. Przed kursem nie miałem kompletnego pojęcia o CISCO, po kursie wykorzystuję wiedzę w pracy konfigurując urządzenia... Przed kursem miałem wiedzę z zakresu sieci podpartą 20 letnią praktyką, podczas kursu dzięki podstawom zrozumiałem wiele zagadnień które porostu działały ale nie zagłębiałem się wcześniej o co chodzi... Jeszcze raz Panie Przemku bardzo serdecznie dziękuję.

 

09.12.2019, 20:55 - CCNA Bartek P. (kurs OnLine):
Współpraca z Panem Przemysławem zaowocowała zdanym egzaminem. Wykłady, które prowadził w prosty i czytelny sposób przedstawiały wszystkie niezbędne zagadnienia, zarówno w teorii jak i praktyce. Chętnie udzielał odpowiedzi każdemu studentowi, wyjaśniał niezrozumiałe kwestie, ubarwiał wykłady sieciowymi ciekawostkami. Cały kurs minął szybko bo każda kolejna lekcja była ciekawsza od poprzedniej. Miło było mi uczyć się od Pana Przemysława w wirtualnej klasie dzieląc ławkę z Panem Sebastianem. Do zobaczenia na CCNP.

 

17.09.2019, 18:22 - Dariusz (kurs OnLine):
W pełni polecam! Przede wszystkim z racji Prowadzącego, Pan Przemysław dysponuje bardzo obszerną wiedzą z zakresu sieci oraz urządzeń Cisco, co więcej doskonale potrafi tę wiedzę przekazać swoim kursantom. Nie ma dla niego pytań trudnych czy bez odpowiedzi, zawsze chętny do pomocy czy konsultacji. Materiały do wykładów przygotowane przejrzyście i czytelnie, laboratoria praktyczne bardzo ciekawe, pełen profesjonalizm.

 

06.09.2019, 18:21 - Kamil (kurs OnLine):
Krotko: Najlepsze szkolenie, w ktorym uczestniczylem. Swietny kontakt z wykladowca, ktory potrafi przekazac wiedze. Jestem pelen podziwu dla jego cierpliwosci, do kazdego uczestnika kursu podchodzi z anielskim spokojem i wszystko spokojnie tlumaczy. Bardzo ciekawe zajecia laboratoryjne, duzo wiedzy praktycznej i teoretycznej. Szkoda, ze to juz koniec :)

 

05.09.2019, 22:22 - Bartek (kurs OnLine):
Kursy u Pana Przemka są niemalże magiczne - trudne i złożone zagadnienia Pan Przemek rozkłada na czynniki pierwsze z niesamowitą łatwością, a następnie opowiada o nich na kilka różnych sposobów, przez co nie ma możliwości, żeby ktoś nie załapał omawianego tematu. Do tego laboratorium zawsze przygotowane, Prowadzący zawsze na czas, często nawet zostawał z nami po zajęciach żeby dokończyć daną myśl, tudzież rozpoczętą konfigurację. Mnogość materiałów, jakie dostawaliśmy do nauki oraz samodzielnego przećwiczenia z pewnością zastępują każdą książkę o tej tematyce, więc nic więcej nam nie potrzeba do zdobycia upragnionego certyfikatu, niż zajęcia z Panem Przemkiem. Niezliczone dygresje wzięte "z życia" tylko potwierdzają, że spędzamy czas z profesjonalistą, który zna sieci nie tylko w teorii, ale przede wszystkim w praktyce - i za te dygresje oraz dodatkowe wiadomości wykraczające poza zakres CCNA dozgonnie dziękuję, na pewno się przydadzą w pracy zawodowej! Wszystkim uczniom oraz studentów życzę, żeby spotykali tylko takich nauczycieli na swojej drodze. Pozdrawiam serdecznie!

 

05.09.2019, 22:05 - Bartłomiej Bernacki (kurs OnLine):
Bardzo ciekawe szkolenie, bardzo merytoryczne. Dużo wiedzy od praktyka. Polecam to szkolenie.

 

04.05.2019, 21:42 - Marcelina (kurs OnLine):
Zdecydowanie polecam! Nie spotkałam się jeszcze z tak klarownym szkoleniem z zakresu podstaw sieci: metafory, które trafiają w dziesiątkę i są łatwe do zapamiętania. Prowadzący zaraża pasją, a także chętnie odpowiada na dodatkowe pytania.

 

24.04.2019, 13:31 - Tomasz K. (kurs OnLine):
W branży IT pracuję już wiele lat. Kursów które zrobiłem już nawet nie zliczę. Zawsze były to jednak kursy stacjonarne ze względu, jak mi się wydawało, na osobisty kontakt z prowadzącym oraz możliwość konfigurowania fizycznego sprzętu. To szkolenie zmieniło moje podejście o 180 stopni. Kontakt z prowadzącym w trakcie szkolenie jest perfekcyjny i interaktywny. Za duży plus uważam także możliwość zadawania pytań po szkoleniu w celu rozwiania wątpliwości bądź wyjaśnienia realnych sytuacji z własnego 'ogródka'. Oczywiście jest to wielka zasługa pana Przemka i jego zaangażowania, bo nie każdemu chciało by się zajmować kursantami jeszcze po szkoleniu. Tematyka poruszana na szkoleniu w pełni pozwala na skonfigurowanie w pełni działającej sieci firmowej. Jeżeli ktoś jest zupełnie początkujący to na pewno po szkoleniu wiedza którą zdobędzie pozwoli na bezkompleksowe rozpoczęcie pracy w obszarze sieci komputerowych. Jeśli ma się już natomiast jakieś doświadczenie to z czystym sumieniem polecam szkolenie ze względu na usystematyzowaną wiedzę, a jak w moim przypadku poznanie innego sprzętu i terminologii CCNA. Zasób wiadomości dotyczących routingu, swichingu, vlan, tuneli... jest przedstawiony w sposób na tyle dogłębny i uniwersalny, że nie musi być ograniczony tylko do sprzętu Cisco.
Po każdej sesji otrzymywaliśmy materiały prezentowane na szkoleniu ale także materiały dodatkowe. Jeżeli ktoś się waha nad formą tego kursu (przez internet) bądź niedostateczną wiedzą jaką uzyska to mogę powiedzieć, że na pewno się nie zawiedzie i szkolenie przerośnie jego oczekiwania.
Dziękuje panie Przemku za poświęcony czas i niespotykane zaangażowanie.

 

24.04.2019, 07:10 - Asia B (kurs OnLine):
Kurs bardzo mi się podobał, szczególnie polecam dla osób początkujących. Pan Przemysław bardzo obrazowo i skrupulatnie wszystko tłumaczy. Świetna i wygodna forma zajęć.

 

23.04.2019, 08:59 - Wojtek S (kurs OnLine):
Długo się zbierałem, aby zapisać się na to szkolenie, ale w końcu się udało. Potrzebowałem usystematyzować posiadaną już wiedzę + poszerzyć o brakujące elementy z obszaru CCNA. Ten kurs zdecydowanie mi w tym pomógł. Nawet najbardziej skomplikowane elementy zostały przedstawione z jasny sposób, a praktyka wykonywana równocześnie z teorią pozwoliła jeszcze bardziej to zrozumieć. Aż szkoda, że akademia nie prowadzi zajęć z następnego poziomu certyfikacji, bo bez chwili namysłu zacząłbym szukać przycisku "Zapisz się". Panie Przemku, dziękuję :)

 

19.04.2019, 13:51 - Seweryn J. (kurs OnLine):
Wlasnie ukonczylem kurs CCNA z Panem Przemyslawem i polecam bardzo prowadzone przez LANPULSE zajecia.
Na codzien duzo podrozuje i sposob prowadzenia zajec jest dobrany zeby umozliwic nauke takze w delegacji.
Duzo ciekawych praktycznych przykladow w odniesieniu do teoretycznej wiedzy stanowia wartosc dodana do samego kursu.
Pozdrawiam

 

18.04.2019, 23:12 - Wojtek L (kurs OnLine):
Najlepszy kurs online z jakim miałem do czynienia. Teoria przekazywana w przystępny sposób z bogatym wsparciem zajęć praktycznych i materiałów dodatkowych. Umiejętność przekazania wiedzy jest wielkim atutem prowadzącego Pana Przemysława. Mam cichą nadzieję , że Pan Przemek poszerzy tematykę szkoleń i będę miał okazję w nich uczestniczyć bo prowadzone są na wysokim poziomie.

 

17.04.2019, 11:34 - Mateusz (kurs OnLine):
Jestem bardzo zadowolony z kursu ponieważ w branży IT stawiam pierwsze kroki i przeglądając różne materiały dostępne w sieci nie był one dla mnie tak zrozumiałe jak na wykładach Pana Przemka. Ciekawa forma kursu i dużo praktycznej wiedzy.
Polecam akademię i zachęcam do nauki z doświadczonymi ludźmi :)

 

13.04.2019, 17:11 - Krzysztof (kurs OnLine):
Rewelacja :) mimo, ze weekendy spedzone przed komputerem, to bylo to przyjemne 80h. Pan Przemek ma super podejscie do uczestnikow kursu. Na kazde pytanie stara sie odpowiedziec, posiada ogromna wiedze, bardzo bogaty zasob materialow dodatkowych. Jezeli mialbym opisac kogos, kto podchodzi w ten sposob do ludzi, kogos kto sluzy pomoca nie tylko podczas trwania kursu, ale i poza nim oraz kogos, kto jest tak rzetelny, to jest tylko jedno slowo - PROFESJONALISTA :) I taka osoba jest Pan Przemek. Zachecam wszystkich, ktorzy zastanawiaja sie gdzie stawiac pierwsze kroki z branza IT. Pozdrawiam i zycze wielu sukcesow w branzy IT, ale i nie tylko :)

 

06.02.2019, 10:35 - Janek (kurs OnLine):
Bardzo dobrze poprowadzony kurs. Pan Przemek posiada dużą wiedzę teoretyczną, jak i praktyczną. W prosty i przejrzysty sposób tłumaczy wszystkie zagadnienia. Oprócz tego, wydaje się po prostu spoko gościem, co wpływa na miłą atmosfere podczas kursu. Całe szkolenie wzbogacają jego ciekawe anegdoty związane z tematyką sieciową. Szczerze polecam wszystkim zainteresowanym.

 

20.01.2019, 17:10 - Andrzej (kurs OnLine):
Kurs prowadzony na bardzo wysokim poziomie
- trudne i nietypowe zagadnienia zostały bardzo szczegółowo wytłumaczone, na które bardzo ciężko znaleźć informacje w Internecie,
- prowadzący posiada bardzo dużą wiedzę praktyczną, dzięki temu omawiane są dodatkowo najczęściej spotykane problemy i jak sobie z nimi poradzić,
- duże zaangażowanie prowadzącego,
- każda osoba na kursie może liczyć na pełną pomoc jeżeli ma z czymś problem,
- pomysł, żeby prowadzić zajęcia on-line - jest naprawdę świetny (zaoszczędza się czas i pieniądze na dojazdy).

 

19.01.2019, 18:17 - Leszek B. (kurs OnLine):
Kurs bardzo mi się podobał jak i dużo się z niego nauczyłem, prowadzący Pan Przemysław w profesjonalny i zrozumiały sposób przekazał zarówno wiedzę teoretyczną jak i praktyczną. Polecam kurs wszystkim osobom zaczynającym przygodę z administrowaniem siecią jak i tym z doświadczeniem w tej dziedzinie. Polecam.

 

05.10.2018, 18:19 - Patryk P. (kurs OnLine):
Jedno z lepszych, jak nie najlepiej prowadzone szkolenie, w jakich brałem udział. Pan Przemysław bardzo dokładnie i jasno tłumaczy wszystkie rzeczy. Nie sposób nie załapać. Myślę że najlepszą rekomendacją będzie to, że na pewno będę chciał się zapisać na kolejny kurs CCNA Security jak tylko zaliczę CCNA.

 

25.09.2018, 17:57 - Joanna (kurs OnLine):
Bardzo interesujące szkolenie, ciekawie poprowadzone, wnoszące wiele informacji, które przydadzą mi się w pracy zawodowej. Zajęcia prowadzone w sposób interesujący, pozwoliły na poszerzenie wiedzy w zakresie administracji sieci komputerowych. Prowadzący zajęcia Pan Przemysław Zbroch był sympatyczny, kompetentny, zorganizowany i chętnie odpowiadał na zadawane pytania.

 

24.09.2018, 21:06 - Szymon K. (kurs OnLine):
Kilka szkoleń w życiu zaliczyłem, ale to jest jak do tej pory najlepsze. Ocena moja jest tym wyższa, że kurs opłaciłem z własnej kieszeni, więc wymagania miałem podwyższone w stosunku do osób "bo szef wysłał" ;) Podchodziłem do niego na zasadzie odświeżenia i uporządkowania zdobytej już wiedzy, ale tematy, które niby były już mi znane, pan Przemek potrafił przedstawić w zupełnie nowym i jasnym świetle. Z humorem i bez przynudzania. Miałem na początku lekkie obawy, że ilość godzin może być niewystarczająca, ale na zajęciach wiedza była świetnie podana i wyselekcjonowana - rzeczy najważniejsze były omawiane szczegółowo i dokładnie. Co do samej formy online - super sprawa, teorii można sobie wygodnie posłuchać na kanapie, a laby porobić wygodnie na laptopie w łóżku ;) Cóż za odmiana w stosunku do zajęć stacjonarnych, gdzie krzesła są często niewygodne ;) Poza tym uwaga, którą poświęca nam pan Przemek podczas ćwiczeń to Himalaje nieosiągalne dla trenerów na kursie stacjonarnym. W momencie gdy gdzieś utkniesz w labie pomoc otrzymujesz niemal natychmiast. Polecam każdemu - temu co nie wie kompletnie nic o sieciach jak i temu co już wie co nieco więcej - można się dowiedzieć też rzeczy wykraczających poza poziom CCNA. 10/10

 

10.06.2018, 21:28 - Kuba (kurs OnLine):
Ten kurs to strzał w 10! Szybko, tanio ale za to obszernie wiedzowo. Trener Praktyk nie teoretyk, aczkolwiek z dużymi zasobami wiedzy teoretycznej, którą potrafi wpoić chyba każdemu. Kto uczestniczył w kursie ten wie! Polecam gorąco! Oby Pan Panie Przemku zaczał prowadzić również inne kursy Cisco w takiej formie - chętnie skorzystam.

 

06.06.2018, 14:28 - Grzegorz Z. (kurs OnLine):
Pierwszy raz uczestniczyłem w takim szkoleniu online i mimo początkowych obaw jestem bardzo zadowolony i śmiało mogę polecić to szkolenie innym. Prowadzący szkolenie Pan Przemek, posiadający nie tylko wiedzę teoretyczną, ale również, i to bardzo ważne, wiedzę praktyczną w sposób "łopatologiczny" i przystępny potrafi wyjaśnić zawiłe tematy związane z sieciami komputerowymi. W niecałe 3 miesiące z domowego zacisza można zdobyć widzę z zakresu kursu CCNA. Dodatkowo po każdych zajęciach prowadzący przysyła elektronicznie obszerne materiały z omawianych zagadnień oraz przygotowane ćwiczenia do tematów związanych z konfiguracją urządzeń. Dzięki platformie online uczestnicy szkolenie mogą aktywnie brać udział w szkoleniu, ćwiczyć na fizycznych urządzeniach i zadawać pytania. Jednym słowem SUPER SZKOLENIE.
Serdecznie dziękuje Panu Przemkowi za szkolenie i życzę powodzenia w dalszym rozwoju osobistym oraz kolejnych sukcesów :)

 

03.06.2018, 23:47 - Andrzej K. (kurs OnLine):
Bardzo dobrze przygotowany kurs. Wszystko świetnie zorganizowane. Świetnie przygotowane materiały papierowe. Pan Przemek świetnie tłumaczy. Po Jego wykładach wszystko jest takie proste. Polecam!!! Naprawdę warto.

 

26.03.2018, 09:37 - Paweł (kurs OnLine):
W swoim życiu przeszedłem wiele szkoleń i poznałem wielu trenerów, jednak Pan Przemek zasługuje na wyrazy ogromnego uznania. Rzetelne podejście do tematu, i świetna komunikatywność z kursantem. Szkolenie przygotowane naprawdę sumiennie i porządnie. Na początku obawa, że szkolenie online będzie ciezkie do przełknięcia, ale okazało się, że bardzo się myliłem, bo pomysł i platforma na której się odbywały, były wzorowe. Cztery semestry zmieszczone w trzy miesiące. Mimo, że jestem osobą zaawansowaną jezeli chodzi o wiedzę z sieci, to dzięki Panu Przemkowi dowiedziałem się i utrwaliłem wiele ważnych informacji. Oby więcej takich szkoleń i takich trenerów!

 

24.03.2018, 23:41 - Robert W. (kurs OnLine):
Naprawdę SUPER!!! pierwszy raz uczestniczłem w zajęciach online. Kontakt z Panem Przemkiem - najlepszy.
Jeśli będzie kiedyś oragnizowany kurs z CCNP lub SECURITY to pierwszy się zapisuje. Mam nadzieję, że uda mi się zdać egzamin, ale głównym powodem było to, że potrzebowałem kogoś kto w prosty sposób potrafi przedstawić niesamowicie trudny temat. Przyznam się, że czytałem wiele książek, czy przeglądałem wiele tutoriali ale niestety książki były zbyt zawiłe, tutoriale nie dopracowane. Do Pana Przemka trafiłem poprzez jednego z moich kolegów którzy bardzo polecali kurs u Pana Przemka dzisiaj wiem że był to najlepszy wybór. Łatwość prowadzenia i szybkość kursu niecałe 3 miesiące, gdzie w normalnym trybie jak się okazauje może trwać nawet kilka semestrów. Dla mnie również bardzo podobał się charakter prowadzenia zajęć, nawet gdy czasami się nie zdążyło na kurs, wystarczyło wcześniej powiadomić Pana Przemka, a Pan Przemek szybcikutko nagrywał film i później udostępniał aby nie tracić nic z lekcji. Jeszcze raz dziękuję Panu Przemkowi za trud w jaki włożył w prowadzenie tych szkoleń i na pewno będę zachęcał innych i polecał wszystkim kursy w LANPulse oraz życzę również Panu Przemkowi kolejnych sukcesów.
W skali ocen 10/10 i jeszcze więcej :)
Pozdrawiam serdecznie

 

24.03.2018, 22:34 - Monika (kurs OnLine):
Rewelacyjne szkolenie. Ogromne zaanagażowanie prowadzącego, doskonałe przyłady i laboratoria. Przygotowanie na najwyższym poziomie. Po prostu wspaniałe! Jeszcze raz dziękuję!

 

01.02.2018, 20:37 - Jakub (kurs OnLine):
Kurs jak najbardziej OK. Prowadzący OK. Zajęcia prowadzone online OK. Wiedza potrzebna każdemu zaczynającemu przygodę z sieciami.
Cena/jakość jak najbardziej OK.
W moim przypadku trochę już z sieci znałem, więc sam poziom CCNA nie urzekł mnie. Niestety chcąc więcej trzeba przejść tę ścieżkę.

 

28.12.2017, 05:04 - Emil (kurs OnLine):
Pierwszy raz brałem udział w szkoleniu przez internet i muszę przyznać, że jest to dla mnie zdecydowanie najlepsza forma szkoleń jakie kiedykolwiek odbyłem - wszystko jest naprawdę świetnie przemyślane i przygotowane. Na specjalną uwagę zasługuję Pan Przemek który świetnie omawia wszelkie zagadnienia oraz buduję bardzo pozytywny klimat podczas zajęć. Bardzo dziękuję za przekazaną wiedzę w bardzo efektywny sposób oraz miło spędzony czas.

 

27.12.2017, 11:52 - Natalia (kurs OnLine):
Doskonale przygotowany kurs. Dokładnie wyjaśnione każde zagadnienie. Polecam!

 

21.11.2017, 10:46 - Krzysztof (kurs OnLine):
Super sprawa. Polecam każdemu w 100% nawet laikom (takim jak ja przed rozpoczęciem). Pan Przemek to super wykładowca - tłumaczy każde zagadnienie w taki sposób, że trafi nawet do najbardziej opornych.

 

20.11.2017, 21:08 - Paweł Z. (kurs OnLine):
Cały kurs w 100% profesjonalnie przygotowany. Wiedza teoretyczna jak i praktyczna przekazana przez Pana Przemka była ogromna :). Jestem w pełni zadowolony z odbytego kursu. Polecam :)

 

20.11.2017, 09:07 - Karol Stojanowski (kurs OnLine):
Właśnie skończyłem kurs przygotowawczy do CCNA. Muszę powiedzieć, że na początku byłem sceptyczny do takiej formy szkolenia ale po pierwszych zajęciach okazało się że moje wątpliwości są bezpodstawne.
Dla mnie największe zalety kursu to: fachowa i super skondensowana wiedza przekazana przez zaangażowanego prowadzącego, wygoda i oszczędność czasu (brak konieczności dojazdu), oraz cena.
Czy widzę jakieś wady... szczerze to jedynie co mi przychodzi do głowy to to, że przy 8-mej godzinie nad konfiguracją sprzętu i teorii bywałem już lekko wyczerpany - jednak było warto trochę się przemęczyć bo szybko nabywałem wiedzę, którą mogłem użyć w swojej pracy.
Podsumowując żałuje że już się skończyło i gdyby Akademia LanPulse uruchomiła kurs CCNP (R&S) byłbym pierwszym studentem :) Pozdrawiam.

 

17.11.2017, 16:17 - Dobromił (kurs OnLine):
PETARDA !!! Uczestniczyłem w wielu kursach o tematyce IT ale ten kurs zdecydowanie przebił wszystko. Pan Przemek to profesjonalny wykładowca, który potrafi w prosty sposób wytłumaczyć nawet najcięższe zagadnienia. Nie spotkałem się jeszcze z prowadzącym, który tak profesjonalnie podchodziłby do zajęć. Każdy kursant w grupie jest traktowany indywidualnie i w każdym momencie może liczyć na pomoc. Pan Przemek potrafi przy tym świetnie rozładować atmosferę wtrącając drobne żarty i anegdoty dotyczące branży IT. Kurs CCNA idealny dla każdego bez względu na stopień zaawansowania, gdyż wszystko tłumaczone jest od "podstaw podstaw". Na początku może trochę dziwić kilkukrotne powtarzanie tych samych zagadnień. Ja dopiero na egzaminie zrozumiałem, że Pan Przemek po prostu skutecznie wbił mi najważniejsze informacje do głowy. Nie jestem pewny czy nie jest to jakaś zakazana podprogowa technika ale w każdym bądź razie bardzo skuteczna :)
Co do samego egzaminu, to przyznam, że niestety nie miałem czasu żeby się uczyć bezpośrednio przed nim. Moja wiedza bazowała na kursie i na jednorazowym przeczytaniu około 50% przykładowych pytań z puli. To w zupełności wystarczyło.

 

12.11.2017, 08:45 - Paweł P. (kurs OnLine):
Podchodziłem z rezerwą do takiej formy kursu i jestem pozytywnie zaskoczony. Pod względem technicznym i merytorycznym jest zrealizowany bardzo profesjonalnie. Zajęcia są prowadzone na luzie, a Pan Przemysław potrafi zainteresować tematem. Myślę, że odnajdą się tutaj zarówno osoby początkujące, które nie miały nigdy styczności z sieciami, jak i te, dla których będzie to uporządkowanie posiadanej już wiedzy.
Tak więc z czystym sumieniem polecam ten kurs i czekam na zajęcia z CCNP.

 

17.10.2017, 09:50 - Sławek (kurs OnLine):
Kurs świetny pod wieloma względami! Pan Przemek posiada ogromną wiedzę związaną z zagadnieniami sieciowymi, którą potrafi przekazać w sposób przystępny i przyjemny. Forma on-line kursu pozwala zaoszczędzić sporo czasu i pieniędzy, związanych z dojazdami. Zarówno strona teoretyczna jak i praktyczna kursu stała na bardzo wysokim poziomie. Teraz egzamin CCNA powinien być formalnością ;-)

 

11.10.2017, 14:44 - Paweł (kurs OnLine):
Bardzo dobry kurs. Duża wiedza prowadzącego. Bardzo wygodny sposób prowadzenia zajęć online. Sporo materiałów. Polecam.

 

29.09.2017, 12:10 - Grzegorz (kurs OnLine):
Wczoraj były ostatnie zajęcia :(:(:(.
Kurs rewelacyjny :):):) Prowadzący Pan Przemek ma niesamowitą wiedzę i doświadczenie, którą potrafi przekazać w zrozumiały sposób!!! - polecam i czekam na podobną edycję kursu przygotowującą do egzaminów CCNP :):):):)

 

28.09.2017, 22:34 - Andrzej Król (kurs OnLine):
Super rozwiązanie dla osób ceniących sobie czas (nie dojeżdzamy nigdzie) oraz możliwość nauki w domowym zaciszu - całe zajęcia robimy zdalnie w domu w grupach. Ze strony merytorycznej bardzo fajnie, bez przynudzającej intonacji głosu, w sposób bardzo żywy i przejrzysty. Zajęcia pozwalają zdobyć dużo wiedzy teoretycznej i praktycznej na żywym sprzęcie (wiadomo - zdalnie). Program treściwy i dobrze skondensowany. Uczciwie polecam kurs (obrałem tor ścieżki CCNA) i dziękuję za dobrze przekazaną wiedzę :)

 

09.05.2017, 09:56 - Leszek (kurs OnLine):
Bardzo fajny kurs zorganizowany w super wygodny sposób, Polecam.

 

08.05.2017, 21:44 - Łukasz S. (kurs OnLine):
Jestem bardzo zadowolony z uczestnictwa w kursie CCNA Akademii LANPulse. Na szczególną uwagę zasługuje nowoczesne podejście do szkolenia (kurs prowadzony on-line z dostępem do własnych komputerów labowych) oraz świetne zdolności nauczycielskie P. Przemka, który potrafi w bardzo przejrzysty sposób przekazać wiedzę popartą praktycznymi przykładami z życia.
Nie żałuję ani złotówki wydanej na ten kurs, bardzo duża pigułka wiedzy która pozwoliła mi uporządkować to co nauczyłem się na studiach.
Wszystkim niezdecydowanym polecam ze względu na cenę (kurs on-line powoduje obniżenie kosztów całego szkolenia), elastyczność (uczestniczyć można z każdego miejsca gdzie jest internet, nie trzeba być fizycznie w sali komputerowej) oraz rzetelnie przekazywane treści przez P. Przemka. Bardzo dużo materiałów dodatkowych i ćwiczeń zadawanych do domu.
Mam nadzieję, że niebawem uruchomicie Państwo kurs CCNP którym jestem tak jak moi poprzednicy mocno zainteresowany.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam!

 

01.05.2017, 23:36 - Radek J. (kurs OnLine):
Chciałem napisać coś od siebie, ale właśnie przeczytałem opinię p. Przemka z 29.04 br., z którą zgadzam się w 100%. Dosłownie - z KAŻDYM zdaniem.
Przed rozpoczęciem kursu zapytałem p. Przemka Zbrocha, dlaczego na stronie są tylko pozytywne opinie - teraz nie mam już żadnych wątpliwości, inne być nie mogą.
Panie Przemku - oprócz swojego profesjonalizmu jest Pan także znakomitym nauczycielem!
I mogę się teraz przyznać, że jedne z początkowych zajęć, na początku marca, przez ok. godzinę "podglądał" mój kolega, który tutaj, w Wielkiej Brytanii, od kilku lat pracuje właśnie jako administrator sieci, a do egzaminu na certyfikat CCNA kilka lat temu przygotowywał się (skutecznie) we własnym zakresie. I jego opinia była również jak najbardziej pozytywna, szczególnie odnośnie łatwości przekazywania przez Pana wiedzy.
Również mam nadzieję, że za jakiś czas spotkamy się on-line na kursie CCNP :)
Mam też jedną sugestię - może kosztem pewnego zwiększenia ceny (która jest stosunkowo niska) mógłby Pan rozważyć dodanie 1-2 dni z omówieniem (przynajmniej ogólnym) głównych pojęć teoretycznych bezpośrednio w j. angielskim. Na pewno przyda się to do egzaminu.
Pozdrawiam!
Radek J., Anglia
PS. Chciałem się jeszcze odnieść do zarzutu podniesionego w jednym z komentarzy odnośnie starego sprzętu - wszystko działało jak należy. A z informacji zebranych wśród znajomych pracujących jako administratorzy (bo ja sam dopiero przymierzam się do zmiany zawodu) wynika, że nie ma to żadnego znaczenia.
PS2. Chyba najbardziej spodobały mi się słowa prowadzącego "Ciekawe, prawda?". Otóż - CIEKAWE, naprawdę, również dla osób początkujących.

 

29.04.2017, 22:52 - Przemek (kurs OnLine):
Kurs przygotowany profesjonalnie, zajęcia odbywają się w formie wideokonferencji, co (dla mnie) jest dużym plusem, gdyż z każdego miejsca z dostępem do Internetu mogę uczestniczyć w zajęciach. Połączenie ogromnej wiedzy popartej wieloletnim doświadczeniem gwarantuje wysoką jakość prowadzonych zajęć. Szczegółowe omówienie każdego modułu z naciskiem na zagadnienia związane z egzaminem umożliwia zrozumienie materiału dla osób nie będących ani teoretykami, ani praktykami w tej dziedzinie. Liczba godzin objętych kursem jest wystarczająca na poznanie materiału (obowiązkowe rozwiązywanie zadań domowych po każdych praktycznych zajęciach!!!), bardzo dobry kontakt z instruktorem (po zajęciach), a przede wszystkim, co dla mnie jest dużym plusem nie rozwiązywanie problemu za uczestnika kursu, a wskazywanie drogi tak, żeby uczestnik sam mógł dojść do rozwiązania problemu i tu dziękuję za cierpliwość :-). Co do urządzeń, na których pracowałem na zajęciach to nie są najnowszej generacji ale każde polecenie wykonane na nich jest dokładnie takie samo jak na najnowszych urządzeniach. Po każdych zajęciach, w formie elektronicznej otrzymałem wszystkie materiały z danego dnia. Polecam kurs z częstotliwością jeden dzień w tygodniu, szczególnie osobom dopiero początkującym z uwagi na możliwość przyswojenia wiedzy i czas na rozwiązywanie zadań praktycznych. Cena za kurs chyba najniższa w Warszawie (w innych miastach nie sprawdzałem), więc w kieszeni zostało na egzamin. Reasumując, kurs polecam wszystkim, a w szczególności tym osobom, które nigdy nie miały do czynienia z administrowaniem sieci, gdyż teraz śmielej będą mogli usiąść do konsoli. Na pewno kurs będę polecał innym zainteresowanym i liczę, że w przyszłości również w LANPULSE, będę mógł przygotować się do CCNP.

 

24.04.2017, 10:39 - Adam (kurs OnLine):
Duża dawka wiedzy przekazana w bardzo przystępny sposób. Osobom mniej doświadczonym kurs pozwala na zdobycie ogromnego zasobu wiadomości. Dla bardziej doświadczonych administratorów to usystematyzowanie wiedzy i możliwość skorzystania z wielu praktycznych wskazówek i rozwiązań podanych "na talerzu" przez Pana Przemka. W bonusie pozytywny klimat i niespożyte pokłady energii prowadzącego, co sprawia, że nawet o 22-giej praca wrze pełną parą.

 

25.03.2017, 08:21 - Mirek D. (kurs OnLine):
Akadamia przez duże A. Jasno wyjaśnione treści, nawet dla osób lekko doświadczonych sieciowo wiele rzeczy stało się prostsze, przejrzyste i przede wszystkim zrozumiałe. Prowadzący pełen profesjonalizm w podejściu. Polecam z czystym sumieniem - warte każdej złotówki i nie ma mowy o stracie czasu !!!

 

23.03.2017, 09:05 - Mariusz (kurs OnLine):
Spora dawka wiedzy przekazana w zrozumiały sposób i co ważne od praktyka więc przykłady z tzw. prawdziwego życia pojawiają się często. Stosunek jakości do ceny bardzo korzystny, no i można chodzić w kapciach na szkolenie :)

 

22.03.2017, 02:48 - Krzysztof Nadolczak (kurs OnLine):
Jako uczestnik kursu CCNA jestem bardzo zadowolony. Pierwszy raz korzystałem z wykładów i ćwiczeń "on-line" i jest to bardzo przystępna forma edukacji jak dla mnie. Kurs merytorycznie przygotowany na bardzo wysokim poziomie, a wsparcie prowadzącego daje odczuwalny komfort przy prowadzonych ćwiczeniach. Polecam to szkolenie, szczególnie dla początkujących administratorów sieci komputerowych.

 

21.03.2017, 19:30 - Tomasz (kurs OnLine):
Akademia Sieci LANPulse to z pewnością kurs warty polecenia. Szeroka wiedza praktyczna o sieciach pana Przemysława przekazywana w sposób zrozumiały dla każdego kursanta i humor prowadzącego dopełnia pozytywną atmosferę na zajęciach. Kurs pomaga się rozwinąć w sieciach początkującym osobom, ale także pomaga usystematyzować posiadaną wiedzę dla osób pracujących z sieciami na co dzień. Zadania laboratoryjne i dużo materiałów dodatkowych przygotowują do egzaminu CCNA R&S na 1000 pkt. Kurs zdecydowanie polecam!

 

17.03.2017, 21:22 - Weronika (kurs OnLine):
Szkolenie CCNA i Lanpulse to zestaw obowiązkowy jak kawa i WuZetka. Pan Przemysław przekazał nam ogromny zasób wiedzy i mnóstwo praktycznych wskazówek. Obrazowe przykłady, ćwiczenia na prawdziwym sprzęcie i przyjazna atmosfera w przystępnej cenie, czy to z Londynu, czy z Lądka Zdroju. Kciuk w górę :)

 

16.02.2017, 06:42 - Tomek (kurs OnLine):
Ja jestem średnio zadowolony z kursu. Praca na starym sprzęcie (15 letnim...). Tłumaczenie czasami też mogłoby być lepsze.
Komentarz Akademii: Dziękujemy za tę opinię. Informacje te zostaną wzięte pod uwagę przy organizacji kolejnych kursów. Wykładowca z każdym kolejnym przeprowadzonym szkoleniem stara się ulepszać swój warsztat dydaktyczny, również planujemy dodatkowe inwestycje w sprzęt laboratoryjny.

 

06.02.2017, 08:36 - R@DoSŁ@W P. (kurs OnLine):
4.02.17 - Odbyły się ostatnie zajęcia przygotowawcze do egzaminu CCNA. Na początku sceptycznie podchodziłem do kursu jednak po 1 zajęciach moje obawy się rozwiały i żałowałem, że to już ostatnie zajęcia.
Zajęcia prowadzone z humorem, w sposób zrozumiały dla początkującego jak i bardziej zaawansowanego sieciowca. Pan Przemysław przekazywał swoją wiedzę rzetelnie i profesjonalnie jak na pasjonata sieci przystało. Prawie na każdych zajęciach były laby które pozwalały przećwiczyć teorię w praktyce.
Jeśli ktoś miał pytania dodatkowe - Pan Przemysław był dostępny pod mailem i rozwiewał wszystkie niejasności. Dużo dodatkowych materiałów do samodzielnego przygotowania do egzaminu.
Jestem bardzo zadowolony z przeprowadzonego kursu. POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

 

27.01.2017, 17:45 - Grzegorz Tobiasz (kurs OnLine):
Gorąco polecam szkolenia prowadzone przez Pana Przemka. Sceptycznie podchodziłem do szkolenia zdalnego, ale szkolenie jest zorganizowane technicznie w doskonały sposób. Czułem się, jakbym pracował w laboratorium. I najważniejsze - Pan Przemek to praktyk i tłumaczy wszystko perfekcyjnie. Ponadto - Pan Przemek to "gaduła" ;), więc powtarza wszystko wielokrotnie co pozwala na utrwalenie przekazywanej wiedzy już w czasie kursu.
Moja ocena 6/6 :)

 

14.11.2016, 08:41 - Radek (kurs OnLine):
Dzięki kursowi zrozumiałem to co na studiach nie było dla mnie jasne. Gdyby tak prowadzili zajęcia wykładowcy jak P.Przemek studia miałyby jakiś sens. Dużo wiedzy, którą można wykorzystać w pracy. Do tego mnóstwo materiałów oraz zainteresowanie prowadzącego czy rozumiem. Oby tak dalej.

 

13.11.2016, 19:56 - Mariusz (kurs OnLine):
Wykłady przeplecione działaniem na prawdziwym sprzęcie sieciowym, prowadzone przez Pana Przemka są niezwykłe. W komforcie własnego mieszkania czy biura zdobędziemy olbrzymią wiedzę o funkcjonowaniu Internetu i urządzeniach służących do jego obsługi, wyczerpując tematykę CCNA. Jestem bardzo zadowolony że mogłem uczestniczyć we wszystkich zajęciach kursu CCNA grupy 28.

 

02.11.2016, 22:19 - Jarek (kurs OnLine):
Kurs (CCNA) godny polecenia, nie ustępuje jakością kursom stacjonarnym. Do uczestnictwa zachęca niewygórowana cena. Omawiane zagadnienia poparte są przykładami. Widoczne jest duże zaangażowaniem ze strony prowadzącego. Po każdych zajęciach uczestnik otrzymuje zestaw dodatkowych materiałów w celu utrwalenia przerabianego materiału. Wsparcie ze strony prowadzącego dostępne jest nie tylko pomiędzy zajęciami w trakcie trwania kursu, ale także po jego zakończeniu.
Reasumując kurs na "5".

 

26.10.2016, 16:07 - Emil (kurs OnLine):
Kurs pierwsza klasa, prowadzący dostwosowuje wiadomośći do poziomu uczestników, wspiera osoby posiadające trochę mniejszą wiedzę, jak również nie pozwala się nudzić tym którzy umieją trochę więcej niż reszta kolegów.
Bardzo dobre wsparcie, nawet po kursie można liczyć na pomoc!

 

26.10.2016, 01:09 - Michał (kurs OnLine):
Kurs prowadzony jest bardzo skrupulatnie, prowadzący zna się na rzeczy, potrafi przekazać wiedzę i wytłumaczyć wszystkie zagadnienia tyle razy ile trzeba i na tyle sposobów ile trzeba, żeby uczestniczy kursu zrozumieli przerabiane tematy, widać, ze posiada wiedzę nie tylko teoretyczną, ale również praktyczną i każde zagadnienie poparte jest przykładem, co wiecęj, istnieje możliwość skonsultowania się z prowadzącym poza godzinami zajęć w celu rozwiania jakichkolwiek wątpliwości związanych z przerabianym materiałem. Serdecznie polecam! ;)

 

27.09.2016, 15:18 - Adrian M. (kurs OnLine):
Z góry piszę, że nie jest to komentarz ''sponsorowany''. Kurs jak najbardziej na plus, niska cena również powinna zachęcić. Wszystkie najważniejsze zagadnienia wymagane na CCNA zostały wyczerpane merytorycznie i praktycznie.
Sam nie byłem pewny formy online, która jak w praktyce się okazało, nie ustępuje wcale kursom stacjonarnym. Według mnie naprawdę w dużej mierze wygodniejszy sposób.
Prowadzący zawszę dostępny, chętny do wszelakich dodatkowych wyjaśnień, pomocy.
Sporo materiałów dodatkowych.
Polecam!

 

23.09.2016, 08:32 - Oskar (kurs OnLine):
Hej,
Z pewnością czytając komentarze, pomyślisz sobie, ze połowa to fake. Też podchodziłem jak i Ty do tych opinii z dystansem. Teraz jestem świeżo po skończeniu kursu i podzielę się z Tobą moim odczuciem - na prawdę, kurs jest prowadzony mega solidnie, ze starannością, dopieszczony pod każdym względem. :)
Kurs jak najbardziej POLECAM!

 

19.08.2016, 19:22 - Marcin R. (kurs OnLine):
Przyznam szczerze, że przed przystąpieniem do kursu miałem pewne obawy... No bo jak to? Przerobić taką ilość materiału w 64h? I to jeszcze online? Wydawało się to niemożliwe. Oczywiście moje obawy okazały się niepotrzebne.
Z zajęć byłem zadowolony od pierwszej do ostatniej minuty. W czasie ich trwania otrzymałem potężną dawkę informacji, praktycznych uwag oraz mnóstwo wiadomości na temat egzaminu, przez co przygotowały mnie one zarówno do zdobycia certyfikatu CCNA, jak i do natychmiastowego podjęcia pracy z urządzeniami Cisco. Oprócz przekazania swojej własnej wiedzy i doświadczeń prowadzący udostępnia dużą ilość materiałów do samodzielnego zdobywania umiejętności pomiędzy spotkaniami, jak i po zakończeniu kursu, co pozwala uczestnikowi na przypomnienie sobie sposobów konfiguracji. Poziom nauczania jest dostosowywany inywidualnie dla osób z różnym doświadczeniem, dlatego szkolenie jest idealnym wyborem zarówno dla osób początkujących jak i dla zaawansowanych.
Każdy, kto pyta mnie o szkolenie Pana Przemysława dostaje zawsze tę samą odpowiedź: ZDECYDOWANIE POLECAM!

 

20.06.2016, 19:16 - Damian B (kurs OnLine):
Świetny kurs. Serdecznie polecam wszystkim, którzy chcą poszerzyć swoją wiedzę w zakresie sieci i zdać egzamin.

 

21.04.2016, 01:05 - Daniel K. (kurs OnLine):
Polecam kurs CCNA jak najbardziej. Na kursie dowiedziałem się najważniejszych rzeczy jakie są potrzebne do pracy z urządzeniami Cisco, a dostarczone materiały z pewnością pomogły mi zdać egzamin.

 

15.04.2016, 14:16 - Tomek (kurs OnLine):
Bardzo dobre szkolenie. Przyjemne i rzeczowe prowadzenie zajęć. Polecam wszystkim zainteresowanym sieciami i zdaniem certyfikatu CCNA.

 

05.04.2016, 15:59 - KrzysiekF (kurs OnLine):
Najlepsze szkolenie jakie miałem. Wiedza prowadzącego ogromna. Nic tylko polecać. Praca na fizycznym sprzęcie, za co ogromny plus. Jak na szkolenie online... miłe zaskoczenie.
10/10 POLECAM !!!!
PS chcesz zdać CCNA zapisz się :).

 

04.04.2016, 12:48 - Karol (kurs OnLine):
Szkolenie jak i sam prowadzący przygotowany do kursu w 100%. Teoria pokryta praktyką oraz co ważne przy długich szkoleniach nie nudzące zajęcia. Bardzo polecam.

 

11.03.2016, 18:47 - Mateusz (kurs OnLine):
Jestem bardzo zadowolony z kursu. Prowadzący bardzo rzeczowo i klarownie wszystko tłumaczył. Wszelkie zadania laboratoryjne mimo pracy zdalnej i odległości wykonywaliśmy tak jak w laboratorium. Od strony technicznej platforma używana do wykładów i prezentacji działała bardzo dobrze, praktycznie żadnych opóźnień mimo, że uczestniczyłem w kursie z Wielkiej Brytanii. Polecam!

 

05.03.2016, 11:55 - Konrad Herba (kurs OnLine):
Bardzo dobrze przygotowany kurs. Prowadzący ma bardzo charyzmatyczny sposób prowadzenia i widać, że sieci komputerowe są jego pasją. Rzecz zdecydowanie godna polecenia.

 

03.03.2016, 20:59 - Jaromir (kurs OnLine):
Szkolenie prowadzone rzeczowo, solidnie - przez praktyka - bez szans na niezrozumienie czegokolwiek. Taki przyjemny powrót do szkoły:) Myślę, że do ćwiczeń lepiej jednak byłoby używać mikrofonu (niż tylko klawiatury).

 

29.02.2016, 20:11 - Mariusz (kurs OnLine):
Duża dawka wiedzy w pigułce! Świetnie zorganizowany i poprowadzony kurs. Pan Przemysław w świetny sposób potrafi przedstawić omawiane tematy, nie da się na zajęciach usnąć:) Nic nie zastąpi wiedzy przekazywanej przez praktyka, polecam wszystkim, którzy chcieliby pogłębić swoją wiedzę na temat funkcjonowania sieci i poznać oprogramowanie Cisco na ciekawych laboratoriach.

 

25.01.2016, 09:33 - Aleksandra (kurs OnLine):
Kurs godny polecenia. Pan prowadzący jest tak charyzmatyczny i pełen pasji, że naprawdę ciężko byłoby go nie słuchać. Miła atmosfera i dobrze tłumaczone zagadnienia. Warto uczestniczyć.

 

13.01.2016, 22:32 - Łukasz Szabat (kurs OnLine):
Brałem udział w szkoleniu weekendowym CCNA. Bardzo wszystkim polecam. Wiedza była przekazywana w sposób zrozumiały (nawet dla osoby bez doświadczenia w zakresie sieci informatycznych). Prowadzący ma dużą wiedzę teoretyczną jak i praktyczną przez co zajęcia były interesujące i zawierały sporo przykładów praktycznych do omawianej teorii. Grupa uczestników nie była liczna więc komfort zajęć był bardzo wysoki.

 

28.11.2015, 11:53 - Marcin (kurs OnLine):
Daję 10/10! Dzięki Panu Przemkowi i jego darowi do przekazywania wiedzy, popartej przykładami i życiowymi sytuacjami, nawet osoba spoza IT jest w stanie wszystko pojąć - czyli ja:).
Dodatkowo tryb prowadzenia kursu online przygotowany wyjątkowo profesjonalnie, że nie brakło niczego, co obejmują szkolenia stacjonarne.
Polecam serdecznie:)!

 

12.09.2015, 17:19 - Tomek Ś. (kurs OnLine):
W szkolenie brałem udział w czerwcu jeszcze przed wakacjami. Jestem bardzo zadowolony z formy prowadzonych zajęć. Nie dało się nudzić na zajęciach. Ogromna wiedza prowadzącego nie tylko teoretyczna ale również praktyczna. Posiada dar do przekazywania wiedzy w sposób ciekawy. Polecam!!!

 

07.09.2015, 15:02 - Rafał (kurs OnLine):
Zajęcia na bardzo wysokim poziomie, wykładowca wyrozumiały z ogromną wiedzą, Polecam :)

 

02.08.2015, 13:06 - Szymon H. (kurs OnLine):
Nie będę się zbytnio rozpisywał: po prostu warto! Pan Przemek ma dar do przekazywania wiedzy oraz cały program zajęć jest skonstruowany w sposób systematyczny, klarowny i zrozumiały dla osób zaczynających przygodę z sieciami komputerowymi. Pełen profesjonalizm!

 

22.07.2015, 08:21 - Olga (kurs OnLine):
Zajęcia bardzo ciekawe, duża wiedza przekazywana w prosty zrozumiały sposób. Miła atmosfera, ogromna pomoc w nauce. Polecam serdecznie!

 

13.07.2015, 16:41 - Dario (kurs OnLine):
To whom it may concern: Co tu dużo pisać. Pełen profesjonalizm! Wiedza przekazywana w sposób systematyczny, przystępny i z domieszką humoru. Czuje się wielką pasję prowadzącego w tym co robi. Będziecie usatysfakcjonowani! Polecam w 100%.

 

01.07.2015, 19:58 - Marcin (kurs OnLine):
Serdecznie POLECAM. Pan Przemysław dysponuję ogromną wiedzą, popartą doświadczeniem zawodowym i w bardzo atrakcyjny sposób potrafi ją przekazać podczas prowadzenia kursu. Pozytywnie zaskakuje również spora ilość dodatkowych materiałów i ćwiczeń przygotowanych przez prowadzącego, a także życzliwość i pomoc którą kieruje do każdego z kursantów. Jestem bardzo zadowolony z uczestnictwa w zajęciach.

 

02.06.2015, 14:33 - Tomasz S. (kurs OnLine):
Uczestniczyłem w kursie prowadzonym przez pana Przemysława. Merytoryka OK, styl prowadzenia również.
Polecam!

 

03.05.2015, 22:25 - Jack (kurs OnLine):
Bardzo fajne zajęcia, Pan Przemysław jak najbardziej profesjonalnie i w bardzo miłej atmosferze je przeprowadził. Zdecydowanie polecam!

 

18.04.2015, 17:38 - Michał Piątkowski (kurs OnLine):
Dostęp do urządzeń laboratoryjnych oraz jakość połączenia w trakcie zajęć b. dobre. Zajęcia prowadzone w sposób przejrzysty nie pozostawiający niedomówień. Dostarczane w trakcie kursu materiały zapewniają sporo rozrywki w długie wieczory :). Wiedza praktyczna zdobyta w trakcie kursu do zastosowania od zaraz niezależnie kiedy ma się zamiar przystąpić do egzaminu. Szczerze polecam.

 

14.04.2015, 07:25 - Bartek (kurs OnLine):
Rzetelnie i jasno przekazana wiedza. Wsparcie na każdym etapie zajęć. Żadne z pytań nie pozostawione bez odpowiedzi. Jeśli ktoś szuka kursu w tym zakresie materiału to szczerze polecam!

 

10.04.2015, 12:44 - Łukasz S. (kurs OnLine):
Poziom wiedzy przed i po kursie powiększył się diametralnie. Wszystkie zagadnienia podparte były konkretnymi przykładami z życia, dzięki czemu wiadomo było po co stosuje się dane rozwiązania. Szkolenie nie ograniczało się tylko do zakresu CCNA co pozwoliło szerzej zrozumieć niektóre zagadnienia.
Ciekawie przedstawione były symulacje awarii oraz sposoby analizy problemów.
Pan Przemek posiada ogromną wiedzę i co najważniejsze potrafi ją w bardzo ciekawy i jasny sposób przedstawić. Wszystkie pytania były wyczerpująco i spokojnie objaśniane, dlatego wielki szacunek dla prowadzącego.
Polecam taki kurs każdemu kto zamierza poznać tajniki działania sieci/switchy/routerów. Moim zdaniem po takim kursie człowiek spokojnie może starać się o pracę jako administrator sieci w małej firmie lub pomocnik w każdej innej. Dzięki!

 

06.04.2015, 11:53 - Konrad S. (kurs stacjonarny):
Bardzo przyzwoicie prowadzony kurs. Dobrze przekazany materiał. Dla mnie 9/10.

 

21.12.2014, 17:59 - Maciej (kurs OnLine):
Uczestniczyłem w CCNA prowadzonym przez Pana Przemysława Zbrocha. Bardzo profesjonalnie prowadzony kurs. Ogrom wiedzy. Wykładowca cierpliwie odpowiadał na masę moich pytań :-). Polecam, naprawdę warto.

 

30.10.2014, 16:03 - Robert Kosmowski (kurs stacjonarny):
Uczestniczyłem w kursie prowadzonym przez Pana Przemysława Zbrocha w innej akademii. Był to kurs tradycyjny, a cały materiał CCNA wyłożony był w 72 godziny lekcyjne.
Kurs był prowadzony w sposób ciekawy, zawierał dużo ćwiczeń praktycznych. Wykładowca był zdyscyplinowany, systematyczny i realizował kurs zgodnie z harmonogramem. Posiada wiedzę oraz umiejętność mówienia o rzeczach trudnych w sposób zrozumiały dla odbiorców. Chętnie dzieli się swoim doświadczeniem, ilustrując wykładaną tematykę życiowymi przykładami. Jest otwarty, nie tworzy dystansu, chętnie służy pomocą, nie pozostawiając pytań kursantów bez odpowiedzi, a rozwiązywanie napotkanych problemów umiejętnie wplata w tok zajęć.
Zaczynając naukę nie spodziewałem się tak dobrych efektów tak szybko. Życzę powodzenia w prowadzeniu kursów w nowej formule.

 

19.08.2014, 14:34 - Mirosław Nowak (kurs stacjonarny):
Witam, uczestniczyłem w zajęciach u Pana Przemka w innej akademii.
Pan Przemek przede wszystkim ma niesamowity głos do prowadzenia zajęć. Również ma bardzo dużą i praktyczną wiedzę na temat sieci. Jest człowiekiem bardzo zaangażowanym by pomóc każdemu uczestnikowi rozwiązać problem również jeśli zdarzyło się coś nie przewidzianego to nie ruszyliśmy z materiałem dalej dopóki nie rozwiązaliśmy problemu. Gorąco POLECAM.

 

11.08.2014, 14:38 - Jarek (kurs stacjonarny):
Byłem na kursie Pana Przemka w innym miejscu.
Dobrze prowadzone, nie ma pytań bez odpowiedzi. Krótki czas realizacji wymaga zaangażowania własnego, ale nie ciągnie się miesiącami.

 

22.07.2014, 23:02 - Krzysiek (kurs stacjonarny):
Witam, uczestniczyłem w szkoleniu CCNA prowadzonym przez Pana Przemysława - wszystkim zastanawiającym się polecam. Ogrom wiedzy teoretycznej oraz posiadane doświadczenie sprawiają, że Prowadzący jest niezwykle kompetentny i solidny w tym co robi. Zna odpowiedź praktycznie na każde pytanie, a jeśli się zdarzy tak, że czegoś nie jest pewien to na następnym spotkaniu wszystko wyjaśnia - nie pozostawia niedokończonych spraw.

 

16.07.2014, 13:15 - Szymon (kurs stacjonarny):
Witam, Gorąco polecam zajęcia prowadzone przez Pana Przemka. Duża wiedza praktyczna, dobry kontakt z uczestnikami szkolenia i przygotowanie merytoryczne.

 

15.07.2014, 17:51 - Marek (kurs stacjonarny):
Super prowadzący. Trener przy którym dużo można się nauczyć, dysponujący gruntowną wiedza. Kurs CCNA R&S odbyłem w innej firmie i co najwazniejsze zdałem. Dołączyłem jeszcze do grona posiadaczy CCNA VOICE-a. Polecam Pana Przemysława jako czlowieka umiejącego przekazać wiedzę i zachęcić do nauki. pozdr Marek.

 

15.07.2014, 10:01 - Michał (kurs stacjonarny):
2 lata temu uczestniczyłem w szkoleniu CCNA u pana Przemka. Jestem ogólnie zadowolony, było sporo praktyki, wszyscy pracowali na sprzęcie, a nie na symulatorach. Na kursie pokazywał np jak zachowają się switche po stworzeniu pętli. Co do prowadzącego to przede wszystkim ma dużą wiedzę praktyczną i oprócz zakresu kursu CCNA mówi też o sytuacjach i ciekawostkach, z którymi spotyka się na co dzień w pracy. Na zajęciach bardzo dużo rysuje na swoich slajdach, co ułatwia zrozumienie zagadnień. Muszę przyznać, że pan Przemek jest jedną z niewielu osób jakie znam, które potrafią dużo mówić ciągle przez 7 godzin w sposób ciekawy, merytoryczny i z humorem.

 

14.07.2014, 22:16 - krzysiek_s (kurs stacjonarny):
Witam. Zapisałem się kiedyś do firmy Kovex na kurs CCNA. Pan Przemysław prowadził rewelacyjnie kurs, wystarczyło choć trochę się orientować, by nadążyć za prowadzącym, ale nawet jak ktoś nie ogarniał to zaraz miał szybką pomoc. Najważniejszą rzeczą było dużo praktyki, przerobiliśmy wszystko do ccna ze strony praktycznej jak i teoretycznej i zachaczyliśmy też o kwestie awaryjności. polecam gorąco.

 

14.07.2014, 11:19 - Michał Wardziński (kurs stacjonarny):
Uczestniczyłem w kursie prowadzonym przez Pana Przemysława Zbrocha. Zajecia były prowadzone bardzo merytotycznie przy czym nie były one nudne! Prowadzący potrafi przekazać skomplikowana wiedze w bardzo czytelny i przejrzysty sposób. Serdecznie polecam Pana Przemysława. Mam nadzieje, że kiedyś się jeszcze spotkamy! :)

 

13.07.2014, 02:05 - Michał Przywuski (kurs stacjonarny):
Witam, uczestniczyłem w kursie prowadzonym przez pana Przemysława Zbrocha i naprawdę nie żałuję! Prowadzący zajęcia zawsze był przygotowany i wkładał dużo pracy w naukę kursantów. To jest osoba z powołania a nie taka która pracuje bo musi, jeśli chodzi o nauczycieli to jest bardzo ważne ponieważ tylko w ten sposób można komuś przekać wiedzę! POLECAM!!

OPINIE UCZESTNIKÓW SZKOLEŃ

REFERENCJE

Wersja kursu
Opinia
Podpis
WYŚLIJ
WYŚLIJ
Dziękujemy za wysłanie opinii.
Prosimy wypełnić oba pola.
Strzałka wskazująca na formularz pozostawienia opinii
Ludzik pozostawiający pozytywną opinię

DODAJ SWOJĄ OPINIĘ

Jeśli zastanawiasz się, czy warto zapisać się na nasze szkolenia, to zachęcamy do zapoznania się z referencjami wystawionymi przez firmy, dla ktorych realizowaliśmy szkolenia, a także z bezpośrednimi opiniami pozostawionymi przez uczestników naszych kursów. Możesz je znaleźć poniżej.

Jeśli sam uczestniczyłeś w naszych szkoleniach i chciałbyś podzielić się swoimi uwagami, to zapraszamy do pozostawienia komentarza. Miło nam będzie usłyszeć pozytywne opinie, które mogą zachęcić kolejne osoby do skorzystania z naszej oferty, ale jesteśmy również zainteresowani Twoimi uwagami i pomysłami. Powiedz nam, co Ci nie odpowiadało, lub co byś zmienił czy zrobił inaczej:

Urządzenia sieciowe i kilka podpiętych kabli

OPINIE O ZAJĘCIACH

Kilka urządzeń sieciowych z mnóstwem podłączonych kabli

AKADEMIA SIECI

AKADEMIA
SIECI

Dwa słowa - LANPulse oraz On-Line na białym i na bordowym tle
Bordowa linia EKG na białym tle oraz nazwa LANPulse