Opinie o nas

Jeśli zastanawiasz się, czy warto zapisać się na nasze szkolenia, zachęcamy do zapoznania się z referencjami wystawionymi przez firmy, dla ktorych realizowaliśmy szkolenia, a także z bezpośrednimi opiniami pozostawionymi przez uczestników naszych kursów. Możesz je znaleźć poniżej.

Jeśli uczestniczyłeś w naszych kursach i chciałbyś podzielić się swoimi uwagami, zapraszamy do pozostawienia komentarza. Miło nam będzie usłyszeć pozytywne opinie, które mogą zachęcić kolejne osoby do skorzystania z naszej oferty, ale jesteśmy również zainteresowani tzw. konstruktywną krytyką. Powiedz nam, co Ci nie odpowiadało, lub co byś zmienił czy zrobił inaczej. Jesteśmy otwarci na wszelkie uwagi.


Dodaj opinię

Dziękujemy za pozostawienie komentarza!

Po przejściu procesu moderacji Twoja opinia zostanie umieszczona na stronie.

Referencje

Dokumenty lepszej jakości można znaleźć tutaj.

Opinie uczestników

05.10.2018, 18:19 - Patryk P.:
Jedno z lepszych, jak nie najlepiej prowadzone szkolenie, w jakich brałem udział. Pan Przemysław bardzo dokładnie i jasno tłumaczy wszystkie rzeczy. Nie sposób nie załapać. Myślę że najlepszą rekomendacją będzie to, że na pewno będę chciał się zapisać na kolejny kurs CCNA Security jak tylko zaliczę CCNA.

25.09.2018, 17:57 - Joanna:
Bardzo interesujące szkolenie, ciekawie poprowadzone, wnoszące wiele informacji, które przydadzą mi się w pracy zawodowej. Zajęcia prowadzone w sposób interesujący, pozwoliły na poszerzenie wiedzy w zakresie administracji sieci komputerowych. Prowadzący zajęcia Pan Przemysław Zbroch był sympatyczny, kompetentny, zorganizowany i chętnie odpowiadał na zadawane pytania.

24.09.2018, 21:06 - Szymon K.:
Kilka szkoleń w życiu zaliczyłem, ale to jest jak do tej pory najlepsze. Ocena moja jest tym wyższa, że kurs opłaciłem z własnej kieszeni, więc wymagania miałem podwyższone w stosunku do osób "bo szef wysłał" ;) Podchodziłem do niego na zasadzie odświeżenia i uporządkowania zdobytej już wiedzy, ale tematy, które niby były już mi znane, pan Przemek potrafił przedstawić w zupełnie nowym i jasnym świetle. Z humorem i bez przynudzania. Miałem na początku lekkie obawy, że ilość godzin może być niewystarczająca, ale na zajęciach wiedza była świetnie podana i wyselekcjonowana - rzeczy najważniejsze były omawiane szczegółowo i dokładnie. Co do samej formy online - super sprawa, teorii można sobie wygodnie posłuchać na kanapie, a laby porobić wygodnie na laptopie w łóżku ;) Cóż za odmiana w stosunku do zajęć stacjonarnych, gdzie krzesła są często niewygodne ;) Poza tym uwaga, którą poświęca nam pan Przemek podczas ćwiczeń to Himalaje nieosiągalne dla trenerów na kursie stacjonarnym. W momencie gdy gdzieś utkniesz w labie pomoc otrzymujesz niemal natychmiast. Polecam każdemu - temu co nie wie kompletnie nic o sieciach jak i temu co już wie co nieco więcej - można się dowiedzieć też rzeczy wykraczających poza poziom CCNA. 10/10

10.06.2018, 21:28 - Kuba:
Ten kurs to strzał w 10! Szybko, tanio ale za to obszernie wiedzowo. Trener Praktyk nie teoretyk, aczkolwiek z dużymi zasobami wiedzy teoretycznej, którą potrafi wpoić chyba każdemu. Kto uczestniczył w kursie ten wie! Polecam gorąco! Oby Pan Panie Przemku zaczał prowadzić również inne kursy Cisco w takiej formie - chętnie skorzystam.

06.06.2018, 14:28 - Grzegorz Z.:
Pierwszy raz uczestniczyłem w takim szkoleniu online i mimo początkowych obaw jestem bardzo zadowolony i śmiało mogę polecić to szkolenie innym. Prowadzący szkolenie Pan Przemek, posiadający nie tylko wiedzę teoretyczną, ale również, i to bardzo ważne, wiedzę praktyczną w sposób "łopatologiczny" i przystępny potrafi wyjaśnić zawiłe tematy związane z sieciami komputerowymi. W niecałe 3 miesiące z domowego zacisza można zdobyć widzę z zakresu kursu CCNA. Dodatkowo po każdych zajęciach prowadzący przysyła elektronicznie obszerne materiały z omawianych zagadnień oraz przygotowane ćwiczenia do tematów związanych z konfiguracją urządzeń. Dzięki platformie online uczestnicy szkolenie mogą aktywnie brać udział w szkoleniu, ćwiczyć na fizycznych urządzeniach i zadawać pytania. Jednym słowem SUPER SZKOLENIE.
Serdecznie dziękuje Panu Przemkowi za szkolenie i życzę powodzenia w dalszym rozwoju osobistym oraz kolejnych sukcesów :)

03.06.2018, 23:47 - Andrzej K.:
Bardzo dobrze przygotowany kurs. Wszystko świetnie zorganizowane. Świetnie przygotowane materiały papierowe. Pan Przemek świetnie tłumaczy. Po Jego wykładach wszystko jest takie proste. Polecam!!! Naprawdę warto.

26.03.2018, 09:37 - Paweł:
W swoim życiu przeszedłem wiele szkoleń i poznałem wielu trenerów, jednak Pan Przemek zasługuje na wyrazy ogromnego uznania. Rzetelne podejście do tematu, i świetna komunikatywność z kursantem. Szkolenie przygotowane naprawdę sumiennie i porządnie. Na początku obawa, że szkolenie online będzie ciezkie do przełknięcia, ale okazało się, że bardzo się myliłem, bo pomysł i platforma na której się odbywały, były wzorowe. Cztery semestry zmieszczone w trzy miesiące. Mimo, że jestem osobą zaawansowaną jezeli chodzi o wiedzę z sieci, to dzięki Panu Przemkowi dowiedziałem się i utrwaliłem wiele ważnych informacji. Oby więcej takich szkoleń i takich trenerów!

24.03.2018, 23:41 - Robert W.:
Naprawdę SUPER!!! pierwszy raz uczestniczłem w zajęciach online. Kontakt z Panem Przemkiem - najlepszy.
Jeśli będzie kiedyś oragnizowany kurs z CCNP lub SECURITY to pierwszy się zapisuje. Mam nadzieję, że uda mi się zdać egzamin, ale głównym powodem było to, że potrzebowałem kogoś kto w prosty sposób potrafi przedstawić niesamowicie trudny temat. Przyznam się, że czytałem wiele książek, czy przeglądałem wiele tutoriali ale niestety książki były zbyt zawiłe, tutoriale nie dopracowane. Do Pana Przemka trafiłem poprzez jednego z moich kolegów którzy bardzo polecali kurs u Pana Przemka dzisiaj wiem że był to najlepszy wybór. Łatwość prowadzenia i szybkość kursu niecałe 3 miesiące, gdzie w normalnym trybie jak się okazauje może trwać nawet kilka semestrów. Dla mnie również bardzo podobał się charakter prowadzenia zajęć, nawet gdy czasami się nie zdążyło na kurs, wystarczyło wcześniej powiadomić Pana Przemka, a Pan Przemek szybcikutko nagrywał film i później udostępniał aby nie tracić nic z lekcji. Jeszcze raz dziękuję Panu Przemkowi za trud w jaki włożył w prowadzenie tych szkoleń i na pewno będę zachęcał innych i polecał wszystkim kursy w LANPulse oraz życzę również Panu Przemkowi kolejnych sukcesów.
W skali ocen 10/10 i jeszcze więcej :)
Pozdrawiam serdecznie

24.03.2018, 22:34 - Monika:
Rewelacyjne szkolenie. Ogromne zaanagażowanie prowadzącego, doskonałe przyłady i laboratoria. Przygotowanie na najwyższym poziomie. Po prostu wspaniałe! Jeszcze raz dziękuję!

01.02.2018, 20:37 - Jakub:
Kurs jak najbardziej OK. Prowadzący OK. Zajęcia prowadzone online OK. Wiedza potrzebna każdemu zaczynającemu przygodę z sieciami.
Cena/jakość jak najbardziej OK.
W moim przypadku trochę już z sieci znałem, więc sam poziom CCNA nie urzekł mnie. Niestety chcąc więcej trzeba przejść tę ścieżkę.