Opinie o nas

Jeśli zastanawiasz się, czy warto zapisać się na nasze szkolenia, przeczytaj opinie pozostawione przez poprzednich uczestników poniżej.

Jeśli uczestniczyłeś w naszych kursach i chciałbyś podzielić się swoimi uwagami, zapraszamy do pozostawienia komentarza. Miło nam będzie usłyszeć pozytywne opinie, które mogą zachęcić kolejne osoby do skorzystania z naszej oferty, ale jesteśmy również zainteresowani tzw. konstruktywną krytyką. Powiedz nam, co Ci nie odpowiadało, lub co byś zmienił czy zrobił inaczej. Jesteśmy otwarci na wszelkie uwagi.

Zgodnie z zasadą "jeśli Ci się podobało, powiedz o tym innym, a jeśli nie, to powiedz o tym nam" pozwolimy sobie umieścić na tej stronie jedynie komentarze pozytywne, natomiast obszary objęte konstruktywną krytyką postaramy się jak najszybciej zmienić i dostosować do Waszych oczekiwań.


Dodaj opinię

Dziękujemy za pozostawienie komentarza!

Po przejściu procesu moderacji Twoja opinia zostanie umieszczona na stronie.

Wasze opinie

14.11.2016, 08:41 - Radek:
Dzięki kursowi zrozumiałem to co na studiach nie było dla mnie jasne. Gdyby tak prowadzili zajęcia wykładowcy jak P.Przemek studia miałyby jakiś sens. Dużo wiedzy, którą można wykorzystać w pracy. Do tego mnóstwo materiałów oraz zainteresowanie prowadzącego czy rozumiem. Oby tak dalej.

13.11.2016, 19:56 - Mariusz:
Wykłady przeplecione działaniem na prawdziwym sprzęcie sieciowym, prowadzone przez Pana Przemka są niezwykłe. W komforcie własnego mieszkania czy biura zdobędziemy olbrzymią wiedzę o funkcjonowaniu Internetu i urządzeniach służących do jego obsługi, wyczerpując tematykę CCNA. Jestem bardzo zadowolony że mogłem uczestniczyć we wszystkich zajęciach kursu CCNA grupy 28.

02.11.2016, 22:19 - Jarek:
Kurs (CCNA) godny polecenia, nie ustępuje jakością kursom stacjonarnym. Do uczestnictwa zachęca niewygórowana cena. Omawiane zagadnienia poparte są przykładami. Widoczne jest duże zaangażowaniem ze strony prowadzącego. Po każdych zajęciach uczestnik otrzymuje zestaw dodatkowych materiałów w celu utrwalenia przerabianego materiału. Wsparcie ze strony prowadzącego dostępne jest nie tylko pomiędzy zajęciami w trakcie trwania kursu, ale także po jego zakończeniu.
Reasumując kurs na "5".

26.10.2016, 16:07 - Emil:
Kurs pierwsza klasa, prowadzący dostwosowuje wiadomośći do poziomu uczestników, wspiera osoby posiadające trochę mniejszą wiedzę, jak również nie pozwala się nudzić tym którzy umieją trochę więcej niż reszta kolegów.
Bardzo dobre wsparcie, nawet po kursie można liczyć na pomoc!

26.10.2016, 01:09 - Michał:
Kurs prowadzony jest bardzo skrupulatnie, prowadzący zna się na rzeczy, potrafi przekazać wiedzę i wytłumaczyć wszystkie zagadnienia tyle razy ile trzeba i na tyle sposobów ile trzeba, żeby uczestniczy kursu zrozumieli przerabiane tematy, widać, ze posiada wiedzę nie tylko teoretyczną, ale również praktyczną i każde zagadnienie poparte jest przykładem, co wiecęj, istnieje możliwość skonsultowania się z prowadzącym poza godzinami zajęć w celu rozwiania jakichkolwiek wątpliwości związanych z przerabianym materiałem. Serdecznie polecam! ;)

27.09.2016, 15:18 - Adrian M.:
Z góry piszę, że nie jest to komentarz ''sponsorowany''. Kurs jak najbardziej na plus, niska cena również powinna zachęcić. Wszystkie najważniejsze zagadnienia wymagane na CCNA zostały wyczerpane merytorycznie i praktycznie.
Sam nie byłem pewny formy online, która jak w praktyce się okazało, nie ustępuje wcale kursom stacjonarnym. Według mnie naprawdę w dużej mierze wygodniejszy sposób.
Prowadzący zawszę dostępny, chętny do wszelakich dodatkowych wyjaśnień, pomocy.
Sporo materiałów dodatkowych.
Polecam!

23.09.2016, 08:32 - Oskar:
Hej,
Z pewnością czytając komentarze, pomyślisz sobie, ze połowa to fake. Też podchodziłem jak i Ty do tych opinii z dystansem. Teraz jestem świeżo po skończeniu kursu i podzielę się z Tobą moim odczuciem - na prawdę, kurs jest prowadzony mega solidnie, ze starannością, dopieszczony pod każdym względem. :)
Kurs jak najbardziej POLECAM!

19.08.2016, 19:22 - Marcin R.:
Przyznam szczerze, że przed przystąpieniem do kursu miałem pewne obawy... No bo jak to? Przerobić taką ilość materiału w 64h? I to jeszcze online? Wydawało się to niemożliwe. Oczywiście moje obawy okazały się niepotrzebne.
Z zajęć byłem zadowolony od pierwszej do ostatniej minuty. W czasie ich trwania otrzymałem potężną dawkę informacji, praktycznych uwag oraz mnóstwo wiadomości na temat egzaminu, przez co przygotowały mnie one zarówno do zdobycia certyfikatu CCNA, jak i do natychmiastowego podjęcia pracy z urządzeniami Cisco. Oprócz przekazania swojej własnej wiedzy i doświadczeń prowadzący udostępnia dużą ilość materiałów do samodzielnego zdobywania umiejętności pomiędzy spotkaniami, jak i po zakończeniu kursu, co pozwala uczestnikowi na przypomnienie sobie sposobów konfiguracji. Poziom nauczania jest dostosowywany inywidualnie dla osób z różnym doświadczeniem, dlatego szkolenie jest idealnym wyborem zarówno dla osób początkujących jak i dla zaawansowanych.
Każdy, kto pyta mnie o szkolenie Pana Przemysława dostaje zawsze tę samą odpowiedź: ZDECYDOWANIE POLECAM!

20.06.2016, 19:16 - Damian B:
Świetny kurs. Serdecznie polecam wszystkim, którzy chcą poszerzyć swoją wiedzę w zakresie sieci i zdać egzamin.

21.04.2016, 01:05 - Daniel K.:
Polecam kurs CCNA jak najbardziej. Na kursie dowiedziałem się najważniejszych rzeczy jakie są potrzebne do pracy z urządzeniami Cisco, a dostarczone materiały z pewnością pomogły mi zdać egzamin.

15.04.2016, 14:16 - Tomek:
Bardzo dobre szkolenie. Przyjemne i rzeczowe prowadzenie zajęć. Polecam wszystkim zainteresowanym sieciami i zdaniem certyfikatu CCNA.

05.04.2016, 15:59 - KrzysiekF:
Najlepsze szkolenie jakie miałem. Wiedza prowadzącego ogromna. Nic tylko polecać. Praca na fizycznym sprzęcie, za co ogromny plus. Jak na szkolenie online... miłe zaskoczenie.
10/10 POLECAM !!!!
PS chcesz zdać CCNA zapisz się :).

04.04.2016, 12:48 - Karol:
Szkolenie jak i sam prowadzący przygotowany do kursu w 100%. Teoria pokryta praktyką oraz co ważne przy długich szkoleniach nie nudzące zajęcia. Bardzo polecam.

11.03.2016, 18:47 - Mateusz:
Jestem bardzo zadowolony z kursu. Prowadzący bardzo rzeczowo i klarownie wszystko tłumaczył. Wszelkie zadania laboratoryjne mimo pracy zdalnej i odległości wykonywaliśmy tak jak w laboratorium. Od strony technicznej platforma używana do wykładów i prezentacji działała bardzo dobrze, praktycznie żadnych opóźnień mimo, że uczestniczyłem w kursie z Wielkiej Brytanii. Polecam!

05.03.2016, 11:55 - Konrad Herba:
Bardzo dobrze przygotowany kurs. Prowadzący ma bardzo charyzmatyczny sposób prowadzenia i widać, że sieci komputerowe są jego pasją. Rzecz zdecydowanie godna polecenia.

03.03.2016, 20:59 - Jaromir:
Szkolenie prowadzone rzeczowo, solidnie - przez praktyka - bez szans na niezrozumienie czegokolwiek. Taki przyjemny powrót do szkoły:) Myślę, że do ćwiczeń lepiej jednak byłoby używać mikrofonu (niż tylko klawiatury).

29.02.2016, 20:11 - Mariusz:
Duża dawka wiedzy w pigułce! Świetnie zorganizowany i poprowadzony kurs. Pan Przemysław w świetny sposób potrafi przedstawić omawiane tematy, nie da się na zajęciach usnąć:) Nic nie zastąpi wiedzy przekazywanej przez praktyka, polecam wszystkim, którzy chcieliby pogłębić swoją wiedzę na temat funkcjonowania sieci i poznać oprogramowanie Cisco na ciekawych laboratoriach.

25.01.2016, 09:33 - Aleksandra:
Kurs godny polecenia. Pan prowadzący jest tak charyzmatyczny i pełen pasji, że naprawdę ciężko byłoby go nie słuchać. Miła atmosfera i dobrze tłumaczone zagadnienia. Warto uczestniczyć.

13.01.2016, 22:32 - Łukasz Szabat:
Brałem udział w szkoleniu weekendowym CCNA. Bardzo wszystkim polecam. Wiedza była przekazywana w sposób zrozumiały (nawet dla osoby bez doświadczenia w zakresie sieci informatycznych). Prowadzący ma dużą wiedzę teoretyczną jak i praktyczną przez co zajęcia były interesujące i zawierały sporo przykładów praktycznych do omawianej teorii. Grupa uczestników nie była liczna więc komfort zajęć był bardzo wysoki.

28.11.2015, 11:53 - Marcin:
Daję 10/10! Dzięki Panu Przemkowi i jego darowi do przekazywania wiedzy, popartej przykładami i życiowymi sytuacjami, nawet osoba spoza IT jest w stanie wszystko pojąć - czyli ja:).
Dodatkowo tryb prowadzenia kursu online przygotowany wyjątkowo profesjonalnie, że nie brakło niczego, co obejmują szkolenia stacjonarne.
Polecam serdecznie:)!

12.09.2015, 17:19 - Tomek Ś.:
W szkolenie brałem udział w czerwcu jeszcze przed wakacjami. Jestem bardzo zadowolony z formy prowadzonych zajęć. Nie dało się nudzić na zajęciach. Ogromna wiedza prowadzącego nie tylko teoretyczna ale również praktyczna. Posiada dar do przekazywania wiedzy w sposób ciekawy. Polecam!!!

07.09.2015, 15:02 - Rafał:
Zajęcia na bardzo wysokim poziomie, wykładowca wyrozumiały z ogromną wiedzą, Polecam :)

02.08.2015, 13:06 - Szymon H.:
Nie będę się zbytnio rozpisywał: po prostu warto! Pan Przemek ma dar do przekazywania wiedzy oraz cały program zajęć jest skonstruowany w sposób systematyczny, klarowny i zrozumiały dla osób zaczynających przygodę z sieciami komputerowymi. Pełen profesjonalizm!

22.07.2015, 08:21 - Olga:
Zajęcia bardzo ciekawe, duża wiedza przekazywana w prosty zrozumiały sposób. Miła atmosfera, ogromna pomoc w nauce. Polecam serdecznie!

13.07.2015, 16:41 - Dario:
To whom it may concern: Co tu dużo pisać. Pełen profesjonalizm! Wiedza przekazywana w sposób systematyczny, przystępny i z domieszką humoru. Czuje się wielką pasję prowadzącego w tym co robi. Będziecie usatysfakcjonowani! Polecam w 100%.

01.07.2015, 19:58 - Marcin:
Serdecznie POLECAM. Pan Przemysław dysponuję ogromną wiedzą, popartą doświadczeniem zawodowym i w bardzo atrakcyjny sposób potrafi ją przekazać podczas prowadzenia kursu. Pozytywnie zaskakuje również spora ilość dodatkowych materiałów i ćwiczeń przygotowanych przez prowadzącego, a także życzliwość i pomoc którą kieruje do każdego z kursantów. Jestem bardzo zadowolony z uczestnictwa w zajęciach.

02.06.2015, 14:33 - Tomasz S.:
Uczestniczyłem w kursie prowadzonym przez pana Przemysława. Merytoryka OK, styl prowadzenia również.
Polecam!

03.05.2015, 22:25 - Jack:
Bardzo fajne zajęcia, Pan Przemysław jak najbardziej profesjonalnie i w bardzo miłej atmosferze je przeprowadził. Zdecydowanie polecam!

18.04.2015, 17:38 - Michał Piątkowski:
Dostęp do urządzeń laboratoryjnych oraz jakość połączenia w trakcie zajęć b. dobre. Zajęcia prowadzone w sposób przejrzysty nie pozostawiający niedomówień. Dostarczane w trakcie kursu materiały zapewniają sporo rozrywki w długie wieczory :). Wiedza praktyczna zdobyta w trakcie kursu do zastosowania od zaraz niezależnie kiedy ma się zamiar przystąpić do egzaminu. Szczerze polecam.

14.04.2015, 07:25 - Bartek:
Rzetelnie i jasno przekazana wiedza. Wsparcie na każdym etapie zajęć. Żadne z pytań nie pozostawione bez odpowiedzi. Jeśli ktoś szuka kursu w tym zakresie materiału to szczerze polecam!

10.04.2015, 12:44 - Łukasz S.:
Poziom wiedzy przed i po kursie powiększył się diametralnie. Wszystkie zagadnienia podparte były konkretnymi przykładami z życia, dzięki czemu wiadomo było po co stosuje się dane rozwiązania. Szkolenie nie ograniczało się tylko do zakresu CCNA co pozwoliło szerzej zrozumieć niektóre zagadnienia.
Ciekawie przedstawione były symulacje awarii oraz sposoby analizy problemów.
Pan Przemek posiada ogromną wiedzę i co najważniejsze potrafi ją w bardzo ciekawy i jasny sposób przedstawić. Wszystkie pytania były wyczerpująco i spokojnie objaśniane, dlatego wielki szacunek dla prowadzącego.
Polecam taki kurs każdemu kto zamierza poznać tajniki działania sieci/switchy/routerów. Moim zdaniem po takim kursie człowiek spokojnie może starać się o pracę jako administrator sieci w małej firmie lub pomocnik w każdej innej. Dzięki!

06.04.2015, 11:53 - Konrad S.:
Bardzo przyzwoicie prowadzony kurs. Dobrze przekazany materiał. Dla mnie 9/10.

21.12.2014, 17:59 - Maciej:
Uczestniczyłem w CCNA prowadzonym przez Pana Przemysława Zbrocha. Bardzo profesjonalnie prowadzony kurs. Ogrom wiedzy. Wykładowca cierpliwie odpowiadał na masę moich pytań :-). Polecam, naprawdę warto.

30.10.2014, 16:03 - Robert Kosmowski:
Uczestniczyłem w kursie prowadzonym przez Pana Przemysława Zbrocha w innej akademii. Był to kurs tradycyjny, a cały materiał CCNA wyłożony był w 72 godziny lekcyjne.
Kurs był prowadzony w sposób ciekawy, zawierał dużo ćwiczeń praktycznych. Wykładowca był zdyscyplinowany, systematyczny i realizował kurs zgodnie z harmonogramem. Posiada wiedzę oraz umiejętność mówienia o rzeczach trudnych w sposób zrozumiały dla odbiorców. Chętnie dzieli się swoim doświadczeniem, ilustrując wykładaną tematykę życiowymi przykładami. Jest otwarty, nie tworzy dystansu, chętnie służy pomocą, nie pozostawiając pytań kursantów bez odpowiedzi, a rozwiązywanie napotkanych problemów umiejętnie wplata w tok zajęć.
Zaczynając naukę nie spodziewałem się tak dobrych efektów tak szybko. Życzę powodzenia w prowadzeniu kursów w nowej formule.

19.08.2014, 14:34 - Mirosław Nowak:
Witam, uczestniczyłem w zajęciach u Pana Przemka w innej akademii.
Pan Przemek przede wszystkim ma niesamowity głos do prowadzenia zajęć. Również ma bardzo dużą i praktyczną wiedzę na temat sieci. Jest człowiekiem bardzo zaangażowanym by pomóc każdemu uczestnikowi rozwiązać problem również jeśli zdarzyło się coś nie przewidzianego to nie ruszyliśmy z materiałem dalej dopóki nie rozwiązaliśmy problemu. Gorąco POLECAM.

11.08.2014, 14:38 - Jarek:
Byłem na kursie Pana Przemka w innym miejscu.
Dobrze prowadzone, nie ma pytań bez odpowiedzi. Krótki czas realizacji wymaga zaangażowania własnego, ale nie ciągnie się miesiącami.

22.07.2014, 23:02 - Krzysiek:
Witam, uczestniczyłem w szkoleniu CCNA prowadzonym przez Pana Przemysława - wszystkim zastanawiającym się polecam. Ogrom wiedzy teoretycznej oraz posiadane doświadczenie sprawiają, że Prowadzący jest niezwykle kompetentny i solidny w tym co robi. Zna odpowiedź praktycznie na każde pytanie, a jeśli się zdarzy tak, że czegoś nie jest pewien to na następnym spotkaniu wszystko wyjaśnia - nie pozostawia niedokończonych spraw.

16.07.2014, 13:15 - Szymon:
Witam, Gorąco polecam zajęcia prowadzone przez Pana Przemka. Duża wiedza praktyczna, dobry kontakt z uczestnikami szkolenia i przygotowanie merytoryczne.

15.07.2014, 17:51 - Marek:
Super prowadzący. Trener przy którym dużo można się nauczyć, dysponujący gruntowną wiedza. Kurs CCNA R&S odbyłem w innej firmie i co najwazniejsze zdałem. Dołączyłem jeszcze do grona posiadaczy CCNA VOICE-a. Polecam Pana Przemysława jako czlowieka umiejącego przekazać wiedzę i zachęcić do nauki. pozdr Marek.

15.07.2014, 10:01 - Michał:
2 lata temu uczestniczyłem w szkoleniu CCNA u pana Przemka. Jestem ogólnie zadowolony, było sporo praktyki, wszyscy pracowali na sprzęcie, a nie na symulatorach. Na kursie pokazywał np jak zachowają się switche po stworzeniu pętli. Co do prowadzącego to przede wszystkim ma dużą wiedzę praktyczną i oprócz zakresu kursu CCNA mówi też o sytuacjach i ciekawostkach, z którymi spotyka się na co dzień w pracy. Na zajęciach bardzo dużo rysuje na swoich slajdach, co ułatwia zrozumienie zagadnień. Muszę przyznać, że pan Przemek jest jedną z niewielu osób jakie znam, które potrafią dużo mówić ciągle przez 7 godzin w sposób ciekawy, merytoryczny i z humorem.

14.07.2014, 22:16 - krzysiek_s:
Witam. Zapisałem się do firmy Kovex na kurs CCNA. Pan Przemysław prowadził rewelacyjnie kurs, wystarczyo choć trochę się orientować, by nadążyć za prowadzącym, ale nawet jak ktoś nie ogarniał to zaraz miał szybką pomoc. Najważniejszą rzeczą było dużo praktyki, przerobiliśmy wszystko do ccna ze strony praktycznej jak i teoretycznej i zachaczyliśmy też o kwestie awaryjności. polecam gorąco.

14.07.2014, 11:19 - Michał Wardziński:
Uczestniczyłem w kursie prowadzonym przez Pana Przemysława Zbrocha. Zajecia były prowadzone bardzo merytotycznie przy czym nie były one nudne! Prowadzący potrafi przekazać skomplikowana wiedze w bardzo czytelny i przejrzysty sposób. Serdecznie polecam Pana Przemysława. Mam nadzieje, że kiedyś się jeszcze spotkamy! :)

13.07.2014, 02:05 - Michał Przywuski:
Witam, uczestniczyłem w kursie prowadzonym przez pana Przemysława Zbrocha i naprawdę nie żałuję! Prowadzący zajęcia zawsze był przygotowany i wkładał dużo pracy w naukę kursantów. To jest osoba z powołania a nie taka która pracuje bo musi, jeśli chodzi o nauczycieli to jest bardzo ważne ponieważ tylko w ten sposób można komuś przekać wiedze! POLECAM!!