Opinie o nas

Jeśli zastanawiasz się, czy warto zapisać się na nasze szkolenia, zachęcamy do zapoznania się z referencjami wystawionymi przez firmy, dla ktorych realizowaliśmy szkolenia, a także z bezpośrednimi opiniami pozostawionymi przez uczestników naszych kursów. Możesz je znaleźć poniżej.

Jeśli uczestniczyłeś w naszych kursach i chciałbyś podzielić się swoimi uwagami, zapraszamy do pozostawienia komentarza. Miło nam będzie usłyszeć pozytywne opinie, które mogą zachęcić kolejne osoby do skorzystania z naszej oferty, ale jesteśmy również zainteresowani tzw. konstruktywną krytyką. Powiedz nam, co Ci nie odpowiadało, lub co byś zmienił czy zrobił inaczej. Jesteśmy otwarci na wszelkie uwagi.


Dodaj opinię

Dziękujemy za pozostawienie komentarza!

Po przejściu procesu moderacji Twoja opinia zostanie umieszczona na stronie.

Referencje

Dokumenty lepszej jakości można znaleźć tutaj.

Opinie uczestników

09.12.2019, 20:55 - CCNA Bartek P.:
Współpraca z Panem Przemysławem zaowocowała zdanym egzaminem. Wykłady, które prowadził w prosty i czytelny sposób przedstawiały wszystkie niezbędne zagadnienia, zarówno w teorii jak i praktyce. Chętnie udzielał odpowiedzi każdemu studentowi, wyjaśniał niezrozumiałe kwestie, ubarwiał wykłady sieciowymi ciekawostkami. Cały kurs minął szybko bo każda kolejna lekcja była ciekawsza od poprzedniej. Miło było mi uczyć się od Pana Przemysława w wirtualnej klasie dzieląc ławkę z Panem Sebastianem. Do zobaczenia na CCNP.

17.09.2019, 18:22 - Dariusz:
W pełni polecam! Przede wszystkim z racji Prowadzącego, Pan Przemysław dysponuje bardzo obszerną wiedzą z zakresu sieci oraz urządzeń Cisco, co więcej doskonale potrafi tę wiedzę przekazać swoim kursantom. Nie ma dla niego pytań trudnych czy bez odpowiedzi, zawsze chętny do pomocy czy konsultacji. Materiały do wykładów przygotowane przejrzyście i czytelnie, laboratoria praktyczne bardzo ciekawe, pełen profesjonalizm.

06.09.2019, 18:21 - Kamil:
Krotko: Najlepsze szkolenie, w ktorym uczestniczylem. Swietny kontakt z wykladowca, ktory potrafi przekazac wiedze. Jestem pelen podziwu dla jego cierpliwosci, do kazdego uczestnika kursu podchodzi z anielskim spokojem i wszystko spokojnie tlumaczy. Bardzo ciekawe zajecia laboratoryjne, duzo wiedzy praktycznej i teoretycznej. Szkoda, ze to juz koniec :)

05.09.2019, 22:22 - Bartek:
Kursy u Pana Przemka są niemalże magiczne - trudne i złożone zagadnienia Pan Przemek rozkłada na czynniki pierwsze z niesamowitą łatwością, a następnie opowiada o nich na kilka różnych sposobów, przez co nie ma możliwości, żeby ktoś nie załapał omawianego tematu. Do tego laboratorium zawsze przygotowane, Prowadzący zawsze na czas, często nawet zostawał z nami po zajęciach żeby dokończyć daną myśl, tudzież rozpoczętą konfigurację. Mnogość materiałów, jakie dostawaliśmy do nauki oraz samodzielnego przećwiczenia z pewnością zastępują każdą książkę o tej tematyce, więc nic więcej nam nie potrzeba do zdobycia upragnionego certyfikatu, niż zajęcia z Panem Przemkiem. Niezliczone dygresje wzięte "z życia" tylko potwierdzają, że spędzamy czas z profesjonalistą, który zna sieci nie tylko w teorii, ale przede wszystkim w praktyce - i za te dygresje oraz dodatkowe wiadomości wykraczające poza zakres CCNA dozgonnie dziękuję, na pewno się przydadzą w pracy zawodowej! Wszystkim uczniom oraz studentów życzę, żeby spotykali tylko takich nauczycieli na swojej drodze. Pozdrawiam serdecznie!

05.09.2019, 22:05 - Bartłomiej Bernacki:
Bardzo ciekawe szkolenie, bardzo merytoryczne. Dużo wiedzy od praktyka. Polecam to szkolenie.

04.05.2019, 21:42 - Marcelina:
Zdecydowanie polecam! Nie spotkałam się jeszcze z tak klarownym szkoleniem z zakresu podstaw sieci: metafory, które trafiają w dziesiątkę i są łatwe do zapamiętania. Prowadzący zaraża pasją, a także chętnie odpowiada na dodatkowe pytania.

24.04.2019, 13:31 - Tomasz K.:
W branży IT pracuję już wiele lat. Kursów które zrobiłem już nawet nie zliczę. Zawsze były to jednak kursy stacjonarne ze względu, jak mi się wydawało, na osobisty kontakt z prowadzącym oraz możliwość konfigurowania fizycznego sprzętu. To szkolenie zmieniło moje podejście o 180 stopni. Kontakt z prowadzącym w trakcie szkolenie jest perfekcyjny i interaktywny. Za duży plus uważam także możliwość zadawania pytań po szkoleniu w celu rozwiania wątpliwości bądź wyjaśnienia realnych sytuacji z własnego 'ogródka'. Oczywiście jest to wielka zasługa pana Przemka i jego zaangażowania, bo nie każdemu chciało by się zajmować kursantami jeszcze po szkoleniu. Tematyka poruszana na szkoleniu w pełni pozwala na skonfigurowanie w pełni działającej sieci firmowej. Jeżeli ktoś jest zupełnie początkujący to na pewno po szkoleniu wiedza którą zdobędzie pozwoli na bezkompleksowe rozpoczęcie pracy w obszarze sieci komputerowych. Jeśli ma się już natomiast jakieś doświadczenie to z czystym sumieniem polecam szkolenie ze względu na usystematyzowaną wiedzę, a jak w moim przypadku poznanie innego sprzętu i terminologii CCNA. Zasób wiadomości dotyczących routingu, swichingu, vlan, tuneli... jest przedstawiony w sposób na tyle dogłębny i uniwersalny, że nie musi być ograniczony tylko do sprzętu Cisco.
Po każdej sesji otrzymywaliśmy materiały prezentowane na szkoleniu ale także materiały dodatkowe. Jeżeli ktoś się waha nad formą tego kursu (przez internet) bądź niedostateczną wiedzą jaką uzyska to mogę powiedzieć, że na pewno się nie zawiedzie i szkolenie przerośnie jego oczekiwania.
Dziękuje panie Przemku za poświęcony czas i niespotykane zaangażowanie.

24.04.2019, 07:10 - Asia B:
Kurs bardzo mi się podobał, szczególnie polecam dla osób początkujących. Pan Przemysław bardzo obrazowo i skrupulatnie wszystko tłumaczy. Świetna i wygodna forma zajęć.

23.04.2019, 08:59 - Wojtek S:
Długo się zbierałem, aby zapisać się na to szkolenie, ale w końcu się udało. Potrzebowałem usystematyzować posiadaną już wiedzę + poszerzyć o brakujące elementy z obszaru CCNA. Ten kurs zdecydowanie mi w tym pomógł. Nawet najbardziej skomplikowane elementy zostały przedstawione z jasny sposób, a praktyka wykonywana równocześnie z teorią pozwoliła jeszcze bardziej to zrozumieć. Aż szkoda, że akademia nie prowadzi zajęć z następnego poziomu certyfikacji, bo bez chwili namysłu zacząłbym szukać przycisku "Zapisz się". Panie Przemku, dziękuję :)

19.04.2019, 13:51 - Seweryn J.:
Wlasnie ukonczylem kurs CCNA z Panem Przemyslawem i polecam bardzo prowadzone przez LANPULSE zajecia.
Na codzien duzo podrozuje i sposob prowadzenia zajec jest dobrany zeby umozliwic nauke takze w delegacji.
Duzo ciekawych praktycznych przykladow w odniesieniu do teoretycznej wiedzy stanowia wartosc dodana do samego kursu.
Pozdrawiam

18.04.2019, 23:12 - Wojtek L:
Najlepszy kurs online z jakim miałem do czynienia. Teoria przekazywana w przystępny sposób z bogatym wsparciem zajęć praktycznych i materiałów dodatkowych. Umiejętność przekazania wiedzy jest wielkim atutem prowadzącego Pana Przemysława. Mam cichą nadzieję , że Pan Przemek poszerzy tematykę szkoleń i będę miał okazję w nich uczestniczyć bo prowadzone są na wysokim poziomie.

17.04.2019, 11:34 - Mateusz:
Jestem bardzo zadowolony z kursu ponieważ w branży IT stawiam pierwsze kroki i przeglądając różne materiały dostępne w sieci nie był one dla mnie tak zrozumiałe jak na wykładach Pana Przemka. Ciekawa forma kursu i dużo praktycznej wiedzy.
Polecam akademię i zachęcam do nauki z doświadczonymi ludźmi :)

13.04.2019, 17:11 - Krzysztof:
Rewelacja :) mimo, ze weekendy spedzone przed komputerem, to bylo to przyjemne 80h. Pan Przemek ma super podejscie do uczestnikow kursu. Na kazde pytanie stara sie odpowiedziec, posiada ogromna wiedze, bardzo bogaty zasob materialow dodatkowych. Jezeli mialbym opisac kogos, kto podchodzi w ten sposob do ludzi, kogos kto sluzy pomoca nie tylko podczas trwania kursu, ale i poza nim oraz kogos, kto jest tak rzetelny, to jest tylko jedno slowo - PROFESJONALISTA :) I taka osoba jest Pan Przemek. Zachecam wszystkich, ktorzy zastanawiaja sie gdzie stawiac pierwsze kroki z branza IT. Pozdrawiam i zycze wielu sukcesow w branzy IT, ale i nie tylko :)

06.02.2019, 10:35 - Janek:
Bardzo dobrze poprowadzony kurs. Pan Przemek posiada dużą wiedzę teoretyczną, jak i praktyczną. W prosty i przejrzysty sposób tłumaczy wszystkie zagadnienia. Oprócz tego, wydaje się po prostu spoko gościem, co wpływa na miłą atmosfere podczas kursu. Całe szkolenie wzbogacają jego ciekawe anegdoty związane z tematyką sieciową. Szczerze polecam wszystkim zainteresowanym.

20.01.2019, 17:10 - Andrzej:
Kurs prowadzony na bardzo wysokim poziomie
- trudne i nietypowe zagadnienia zostały bardzo szczegółowo wytłumaczone, na które bardzo ciężko znaleźć informacje w Internecie,
- prowadzący posiada bardzo dużą wiedzę praktyczną, dzięki temu omawiane są dodatkowo najczęściej spotykane problemy i jak sobie z nimi poradzić,
- duże zaangażowanie prowadzącego,
- każda osoba na kursie może liczyć na pełną pomoc jeżeli ma z czymś problem,
- pomysł, żeby prowadzić zajęcia on-line - jest naprawdę świetny (zaoszczędza się czas i pieniądze na dojazdy).

19.01.2019, 18:17 - Leszek B.:
Kurs bardzo mi się podobał jak i dużo się z niego nauczyłem, prowadzący Pan Przemysław w profesjonalny i zrozumiały sposób przekazał zarówno wiedzę teoretyczną jak i praktyczną. Polecam kurs wszystkim osobom zaczynającym przygodę z administrowaniem siecią jak i tym z doświadczeniem w tej dziedzinie. Polecam.

05.10.2018, 18:19 - Patryk P.:
Jedno z lepszych, jak nie najlepiej prowadzone szkolenie, w jakich brałem udział. Pan Przemysław bardzo dokładnie i jasno tłumaczy wszystkie rzeczy. Nie sposób nie załapać. Myślę że najlepszą rekomendacją będzie to, że na pewno będę chciał się zapisać na kolejny kurs CCNA Security jak tylko zaliczę CCNA.

25.09.2018, 17:57 - Joanna:
Bardzo interesujące szkolenie, ciekawie poprowadzone, wnoszące wiele informacji, które przydadzą mi się w pracy zawodowej. Zajęcia prowadzone w sposób interesujący, pozwoliły na poszerzenie wiedzy w zakresie administracji sieci komputerowych. Prowadzący zajęcia Pan Przemysław Zbroch był sympatyczny, kompetentny, zorganizowany i chętnie odpowiadał na zadawane pytania.

24.09.2018, 21:06 - Szymon K.:
Kilka szkoleń w życiu zaliczyłem, ale to jest jak do tej pory najlepsze. Ocena moja jest tym wyższa, że kurs opłaciłem z własnej kieszeni, więc wymagania miałem podwyższone w stosunku do osób "bo szef wysłał" ;) Podchodziłem do niego na zasadzie odświeżenia i uporządkowania zdobytej już wiedzy, ale tematy, które niby były już mi znane, pan Przemek potrafił przedstawić w zupełnie nowym i jasnym świetle. Z humorem i bez przynudzania. Miałem na początku lekkie obawy, że ilość godzin może być niewystarczająca, ale na zajęciach wiedza była świetnie podana i wyselekcjonowana - rzeczy najważniejsze były omawiane szczegółowo i dokładnie. Co do samej formy online - super sprawa, teorii można sobie wygodnie posłuchać na kanapie, a laby porobić wygodnie na laptopie w łóżku ;) Cóż za odmiana w stosunku do zajęć stacjonarnych, gdzie krzesła są często niewygodne ;) Poza tym uwaga, którą poświęca nam pan Przemek podczas ćwiczeń to Himalaje nieosiągalne dla trenerów na kursie stacjonarnym. W momencie gdy gdzieś utkniesz w labie pomoc otrzymujesz niemal natychmiast. Polecam każdemu - temu co nie wie kompletnie nic o sieciach jak i temu co już wie co nieco więcej - można się dowiedzieć też rzeczy wykraczających poza poziom CCNA. 10/10

10.06.2018, 21:28 - Kuba:
Ten kurs to strzał w 10! Szybko, tanio ale za to obszernie wiedzowo. Trener Praktyk nie teoretyk, aczkolwiek z dużymi zasobami wiedzy teoretycznej, którą potrafi wpoić chyba każdemu. Kto uczestniczył w kursie ten wie! Polecam gorąco! Oby Pan Panie Przemku zaczał prowadzić również inne kursy Cisco w takiej formie - chętnie skorzystam.

06.06.2018, 14:28 - Grzegorz Z.:
Pierwszy raz uczestniczyłem w takim szkoleniu online i mimo początkowych obaw jestem bardzo zadowolony i śmiało mogę polecić to szkolenie innym. Prowadzący szkolenie Pan Przemek, posiadający nie tylko wiedzę teoretyczną, ale również, i to bardzo ważne, wiedzę praktyczną w sposób "łopatologiczny" i przystępny potrafi wyjaśnić zawiłe tematy związane z sieciami komputerowymi. W niecałe 3 miesiące z domowego zacisza można zdobyć widzę z zakresu kursu CCNA. Dodatkowo po każdych zajęciach prowadzący przysyła elektronicznie obszerne materiały z omawianych zagadnień oraz przygotowane ćwiczenia do tematów związanych z konfiguracją urządzeń. Dzięki platformie online uczestnicy szkolenie mogą aktywnie brać udział w szkoleniu, ćwiczyć na fizycznych urządzeniach i zadawać pytania. Jednym słowem SUPER SZKOLENIE.
Serdecznie dziękuje Panu Przemkowi za szkolenie i życzę powodzenia w dalszym rozwoju osobistym oraz kolejnych sukcesów :)

03.06.2018, 23:47 - Andrzej K.:
Bardzo dobrze przygotowany kurs. Wszystko świetnie zorganizowane. Świetnie przygotowane materiały papierowe. Pan Przemek świetnie tłumaczy. Po Jego wykładach wszystko jest takie proste. Polecam!!! Naprawdę warto.

26.03.2018, 09:37 - Paweł:
W swoim życiu przeszedłem wiele szkoleń i poznałem wielu trenerów, jednak Pan Przemek zasługuje na wyrazy ogromnego uznania. Rzetelne podejście do tematu, i świetna komunikatywność z kursantem. Szkolenie przygotowane naprawdę sumiennie i porządnie. Na początku obawa, że szkolenie online będzie ciezkie do przełknięcia, ale okazało się, że bardzo się myliłem, bo pomysł i platforma na której się odbywały, były wzorowe. Cztery semestry zmieszczone w trzy miesiące. Mimo, że jestem osobą zaawansowaną jezeli chodzi o wiedzę z sieci, to dzięki Panu Przemkowi dowiedziałem się i utrwaliłem wiele ważnych informacji. Oby więcej takich szkoleń i takich trenerów!

24.03.2018, 23:41 - Robert W.:
Naprawdę SUPER!!! pierwszy raz uczestniczłem w zajęciach online. Kontakt z Panem Przemkiem - najlepszy.
Jeśli będzie kiedyś oragnizowany kurs z CCNP lub SECURITY to pierwszy się zapisuje. Mam nadzieję, że uda mi się zdać egzamin, ale głównym powodem było to, że potrzebowałem kogoś kto w prosty sposób potrafi przedstawić niesamowicie trudny temat. Przyznam się, że czytałem wiele książek, czy przeglądałem wiele tutoriali ale niestety książki były zbyt zawiłe, tutoriale nie dopracowane. Do Pana Przemka trafiłem poprzez jednego z moich kolegów którzy bardzo polecali kurs u Pana Przemka dzisiaj wiem że był to najlepszy wybór. Łatwość prowadzenia i szybkość kursu niecałe 3 miesiące, gdzie w normalnym trybie jak się okazauje może trwać nawet kilka semestrów. Dla mnie również bardzo podobał się charakter prowadzenia zajęć, nawet gdy czasami się nie zdążyło na kurs, wystarczyło wcześniej powiadomić Pana Przemka, a Pan Przemek szybcikutko nagrywał film i później udostępniał aby nie tracić nic z lekcji. Jeszcze raz dziękuję Panu Przemkowi za trud w jaki włożył w prowadzenie tych szkoleń i na pewno będę zachęcał innych i polecał wszystkim kursy w LANPulse oraz życzę również Panu Przemkowi kolejnych sukcesów.
W skali ocen 10/10 i jeszcze więcej :)
Pozdrawiam serdecznie

24.03.2018, 22:34 - Monika:
Rewelacyjne szkolenie. Ogromne zaanagażowanie prowadzącego, doskonałe przyłady i laboratoria. Przygotowanie na najwyższym poziomie. Po prostu wspaniałe! Jeszcze raz dziękuję!

01.02.2018, 20:37 - Jakub:
Kurs jak najbardziej OK. Prowadzący OK. Zajęcia prowadzone online OK. Wiedza potrzebna każdemu zaczynającemu przygodę z sieciami.
Cena/jakość jak najbardziej OK.
W moim przypadku trochę już z sieci znałem, więc sam poziom CCNA nie urzekł mnie. Niestety chcąc więcej trzeba przejść tę ścieżkę.