Opinie o nas

Jeśli zastanawiasz się, czy warto zapisać się na nasze szkolenia, zachęcamy do zapoznania się z referencjami wystawionymi przez firmy, dla ktorych realizowaliśmy szkolenia, a także z bezpośrednimi opiniami pozostawionymi przez uczestników naszych kursów. Możesz je znaleźć poniżej.

Jeśli uczestniczyłeś w naszych kursach i chciałbyś podzielić się swoimi uwagami, zapraszamy do pozostawienia komentarza. Miło nam będzie usłyszeć pozytywne opinie, które mogą zachęcić kolejne osoby do skorzystania z naszej oferty, ale jesteśmy również zainteresowani tzw. konstruktywną krytyką. Powiedz nam, co Ci nie odpowiadało, lub co byś zmienił czy zrobił inaczej. Jesteśmy otwarci na wszelkie uwagi.


Dodaj opinię

Dziękujemy za pozostawienie komentarza!

Po przejściu procesu moderacji Twoja opinia zostanie umieszczona na stronie.

Referencje

Dokumenty lepszej jakości można znaleźć tutaj.

Opinie uczestników

14.02.2020, 16:58 - Magda C.:
Kurs na wysokim poziomie. Pan Przemysław w bardzo przystępny sposób wprowadza w tematy sieci. Jako osoba początkująca w tej dziedzinie, wyniosłam więcej niż oczekiwałam. Teoria podparta praktyką ładnie ułożyły mi się w końcu w całość. Dużo materiałów, praktycznych zadań, linków, porad. Profesjonalne podejście, a czas zajęć wykorzystany maksymalnie. Dziękuję i polecam!

13.02.2020, 11:24 - Jacek Piątkowski:
To znakomity kurs i jeszcze lepszy wykładowca - Pan Przemek. Nie jestem informatykiem i kilka razy próbowałem poznać temat sieci komputerowych z książek, ale zawsze musiałem sie poddać. Dzięki wykładom Pana Przemka jest zupełnie inaczej. Trudne tematy są wyjaśniane w sposób przejrzysty i zrozumiały dla osoby bez wykształcenia informatycznego. Szeroka wiedza, doświadczenie i głęboka znajmość omawianych zagadnień powodują, że wykład Pana Przemka ogląda się jak ciekawy film.

10.02.2020, 15:38 - Krzysiek Zarzycki:
Kurs Pana Przemka łagodnie wprowadza w tajemnicze sekrety zagadnień sieci komputerowych. Bardzo dużym plusem jest udostępnienie szerokiej skali materiałów oraz ćwiczeń praktycznych, dzięki którym można zgłębić wiedzę, na spokojnie i swobodnie przećwiczyć poznane zagadnienia na ćwiczeniach w domu. Dodatkowym atutem jest możliwość w czasie bieżącym jak i po zajęciach zadawanie pytań, jeżeli nie zrozumiało się jakiegoś zagadnienia. Pan Przemek chętnie odpowiada i stara się jak najlepiej wyjaśnić poznane zagadnienie. Jak najbardziej polecam kurs osobom początkującym w sieciach komputerowych prowadzony przez Pana Przemka, ponieważ dobrze i szczegółowo wprowadza w podstawy o sieciach. Pan Przemek ma bardzo dużą wiedzę teoretyczną, która jest poparta również praktyką. Osobiście jest mi bardzo przyjemnie, że mogłem uczestniczyć w tym kursie, szkoda tylko, że tak krótko ;). Chciałem również podziękować za kurs, który okazał się strzałem w 10. Pan Przemek jest jak Mistrz Yoda w zagadnieniach o sieciach komputerowych . Jeszcze raz dzięki i tak trzymać. :)

10.02.2020, 14:27 - Tomasz N.:
Było to moje pierwsze szkolenie i nie zawiodłem się. Prowadzący mimo, że miał 11 osób które miał na szkoleniu to szybko reagował jak komuś coś nie wychodziło. Jeżeli ktoś zaczyna przygodę z Cisco oraz będzie się starał zdać egzamin, to na pewno ten kurs mu w tym pomoże. Prowadzący bardzo dobrze wyjaśnia zagadnienia oraz podsyła materiały do egzaminu CCNA.
Także forma zadawania pytań przez prowadzącego odnośnie jakie efekty mogą mieć różne konfiguracje na urządzenia bardzo przypadła mi do gustu. Była to bardzo dobra forma sprawdzania wiedzy oraz czy rozumie się zagadnienia na kursie. Polecam, aby było w miarę możliwość więcej takich pytań od prowadzącego. Pozdrawiam!

02.02.2020, 17:07 - Tomasz:
Zajęcia pełna profeska wiele autoryzowanych szkoleń się nie umywa, a w kilku miałem okazje uczestniczyć.
Wiedza pana Przemka, organizacja zajęć, przygotowanie materiałów mile mnie zaskoczyło.
Będę obserwował działalność LANPulse w przyszłości.
Panie Przemku tak trzymać!!

27.01.2020, 19:48 - Przemysław Szmuk:
Super prowadzone zajęcia. Pan Przemek tłumaczy wszystko od podstaw, naprawdę trzeba się postarać żeby nie zrozumieć kolejnych tematów. Przed kursem nie miałem kompletnego pojęcia o CISCO, po kursie wykorzystuję wiedzę w pracy konfigurując urządzenia... Przed kursem miałem wiedzę z zakresu sieci podpartą 20 letnią praktyką, podczas kursu dzięki podstawom zrozumiałem wiele zagadnień które porostu działały ale nie zagłębiałem się wcześniej o co chodzi... Jeszcze raz Panie Przemku bardzo serdecznie dziękuję.

09.12.2019, 20:55 - CCNA Bartek P.:
Współpraca z Panem Przemysławem zaowocowała zdanym egzaminem. Wykłady, które prowadził w prosty i czytelny sposób przedstawiały wszystkie niezbędne zagadnienia, zarówno w teorii jak i praktyce. Chętnie udzielał odpowiedzi każdemu studentowi, wyjaśniał niezrozumiałe kwestie, ubarwiał wykłady sieciowymi ciekawostkami. Cały kurs minął szybko bo każda kolejna lekcja była ciekawsza od poprzedniej. Miło było mi uczyć się od Pana Przemysława w wirtualnej klasie dzieląc ławkę z Panem Sebastianem. Do zobaczenia na CCNP.

17.09.2019, 18:22 - Dariusz:
W pełni polecam! Przede wszystkim z racji Prowadzącego, Pan Przemysław dysponuje bardzo obszerną wiedzą z zakresu sieci oraz urządzeń Cisco, co więcej doskonale potrafi tę wiedzę przekazać swoim kursantom. Nie ma dla niego pytań trudnych czy bez odpowiedzi, zawsze chętny do pomocy czy konsultacji. Materiały do wykładów przygotowane przejrzyście i czytelnie, laboratoria praktyczne bardzo ciekawe, pełen profesjonalizm.

06.09.2019, 18:21 - Kamil:
Krotko: Najlepsze szkolenie, w ktorym uczestniczylem. Swietny kontakt z wykladowca, ktory potrafi przekazac wiedze. Jestem pelen podziwu dla jego cierpliwosci, do kazdego uczestnika kursu podchodzi z anielskim spokojem i wszystko spokojnie tlumaczy. Bardzo ciekawe zajecia laboratoryjne, duzo wiedzy praktycznej i teoretycznej. Szkoda, ze to juz koniec :)

05.09.2019, 22:22 - Bartek:
Kursy u Pana Przemka są niemalże magiczne - trudne i złożone zagadnienia Pan Przemek rozkłada na czynniki pierwsze z niesamowitą łatwością, a następnie opowiada o nich na kilka różnych sposobów, przez co nie ma możliwości, żeby ktoś nie załapał omawianego tematu. Do tego laboratorium zawsze przygotowane, Prowadzący zawsze na czas, często nawet zostawał z nami po zajęciach żeby dokończyć daną myśl, tudzież rozpoczętą konfigurację. Mnogość materiałów, jakie dostawaliśmy do nauki oraz samodzielnego przećwiczenia z pewnością zastępują każdą książkę o tej tematyce, więc nic więcej nam nie potrzeba do zdobycia upragnionego certyfikatu, niż zajęcia z Panem Przemkiem. Niezliczone dygresje wzięte "z życia" tylko potwierdzają, że spędzamy czas z profesjonalistą, który zna sieci nie tylko w teorii, ale przede wszystkim w praktyce - i za te dygresje oraz dodatkowe wiadomości wykraczające poza zakres CCNA dozgonnie dziękuję, na pewno się przydadzą w pracy zawodowej! Wszystkim uczniom oraz studentów życzę, żeby spotykali tylko takich nauczycieli na swojej drodze. Pozdrawiam serdecznie!

05.09.2019, 22:05 - Bartłomiej Bernacki:
Bardzo ciekawe szkolenie, bardzo merytoryczne. Dużo wiedzy od praktyka. Polecam to szkolenie.

04.05.2019, 21:42 - Marcelina:
Zdecydowanie polecam! Nie spotkałam się jeszcze z tak klarownym szkoleniem z zakresu podstaw sieci: metafory, które trafiają w dziesiątkę i są łatwe do zapamiętania. Prowadzący zaraża pasją, a także chętnie odpowiada na dodatkowe pytania.

24.04.2019, 13:31 - Tomasz K.:
W branży IT pracuję już wiele lat. Kursów które zrobiłem już nawet nie zliczę. Zawsze były to jednak kursy stacjonarne ze względu, jak mi się wydawało, na osobisty kontakt z prowadzącym oraz możliwość konfigurowania fizycznego sprzętu. To szkolenie zmieniło moje podejście o 180 stopni. Kontakt z prowadzącym w trakcie szkolenie jest perfekcyjny i interaktywny. Za duży plus uważam także możliwość zadawania pytań po szkoleniu w celu rozwiania wątpliwości bądź wyjaśnienia realnych sytuacji z własnego 'ogródka'. Oczywiście jest to wielka zasługa pana Przemka i jego zaangażowania, bo nie każdemu chciało by się zajmować kursantami jeszcze po szkoleniu. Tematyka poruszana na szkoleniu w pełni pozwala na skonfigurowanie w pełni działającej sieci firmowej. Jeżeli ktoś jest zupełnie początkujący to na pewno po szkoleniu wiedza którą zdobędzie pozwoli na bezkompleksowe rozpoczęcie pracy w obszarze sieci komputerowych. Jeśli ma się już natomiast jakieś doświadczenie to z czystym sumieniem polecam szkolenie ze względu na usystematyzowaną wiedzę, a jak w moim przypadku poznanie innego sprzętu i terminologii CCNA. Zasób wiadomości dotyczących routingu, swichingu, vlan, tuneli... jest przedstawiony w sposób na tyle dogłębny i uniwersalny, że nie musi być ograniczony tylko do sprzętu Cisco.
Po każdej sesji otrzymywaliśmy materiały prezentowane na szkoleniu ale także materiały dodatkowe. Jeżeli ktoś się waha nad formą tego kursu (przez internet) bądź niedostateczną wiedzą jaką uzyska to mogę powiedzieć, że na pewno się nie zawiedzie i szkolenie przerośnie jego oczekiwania.
Dziękuje panie Przemku za poświęcony czas i niespotykane zaangażowanie.

24.04.2019, 07:10 - Asia B:
Kurs bardzo mi się podobał, szczególnie polecam dla osób początkujących. Pan Przemysław bardzo obrazowo i skrupulatnie wszystko tłumaczy. Świetna i wygodna forma zajęć.

23.04.2019, 08:59 - Wojtek S:
Długo się zbierałem, aby zapisać się na to szkolenie, ale w końcu się udało. Potrzebowałem usystematyzować posiadaną już wiedzę + poszerzyć o brakujące elementy z obszaru CCNA. Ten kurs zdecydowanie mi w tym pomógł. Nawet najbardziej skomplikowane elementy zostały przedstawione z jasny sposób, a praktyka wykonywana równocześnie z teorią pozwoliła jeszcze bardziej to zrozumieć. Aż szkoda, że akademia nie prowadzi zajęć z następnego poziomu certyfikacji, bo bez chwili namysłu zacząłbym szukać przycisku "Zapisz się". Panie Przemku, dziękuję :)

19.04.2019, 13:51 - Seweryn J.:
Wlasnie ukonczylem kurs CCNA z Panem Przemyslawem i polecam bardzo prowadzone przez LANPULSE zajecia.
Na codzien duzo podrozuje i sposob prowadzenia zajec jest dobrany zeby umozliwic nauke takze w delegacji.
Duzo ciekawych praktycznych przykladow w odniesieniu do teoretycznej wiedzy stanowia wartosc dodana do samego kursu.
Pozdrawiam

18.04.2019, 23:12 - Wojtek L:
Najlepszy kurs online z jakim miałem do czynienia. Teoria przekazywana w przystępny sposób z bogatym wsparciem zajęć praktycznych i materiałów dodatkowych. Umiejętność przekazania wiedzy jest wielkim atutem prowadzącego Pana Przemysława. Mam cichą nadzieję , że Pan Przemek poszerzy tematykę szkoleń i będę miał okazję w nich uczestniczyć bo prowadzone są na wysokim poziomie.

17.04.2019, 11:34 - Mateusz:
Jestem bardzo zadowolony z kursu ponieważ w branży IT stawiam pierwsze kroki i przeglądając różne materiały dostępne w sieci nie był one dla mnie tak zrozumiałe jak na wykładach Pana Przemka. Ciekawa forma kursu i dużo praktycznej wiedzy.
Polecam akademię i zachęcam do nauki z doświadczonymi ludźmi :)

13.04.2019, 17:11 - Krzysztof:
Rewelacja :) mimo, ze weekendy spedzone przed komputerem, to bylo to przyjemne 80h. Pan Przemek ma super podejscie do uczestnikow kursu. Na kazde pytanie stara sie odpowiedziec, posiada ogromna wiedze, bardzo bogaty zasob materialow dodatkowych. Jezeli mialbym opisac kogos, kto podchodzi w ten sposob do ludzi, kogos kto sluzy pomoca nie tylko podczas trwania kursu, ale i poza nim oraz kogos, kto jest tak rzetelny, to jest tylko jedno slowo - PROFESJONALISTA :) I taka osoba jest Pan Przemek. Zachecam wszystkich, ktorzy zastanawiaja sie gdzie stawiac pierwsze kroki z branza IT. Pozdrawiam i zycze wielu sukcesow w branzy IT, ale i nie tylko :)

06.02.2019, 10:35 - Janek:
Bardzo dobrze poprowadzony kurs. Pan Przemek posiada dużą wiedzę teoretyczną, jak i praktyczną. W prosty i przejrzysty sposób tłumaczy wszystkie zagadnienia. Oprócz tego, wydaje się po prostu spoko gościem, co wpływa na miłą atmosfere podczas kursu. Całe szkolenie wzbogacają jego ciekawe anegdoty związane z tematyką sieciową. Szczerze polecam wszystkim zainteresowanym.

20.01.2019, 17:10 - Andrzej:
Kurs prowadzony na bardzo wysokim poziomie
- trudne i nietypowe zagadnienia zostały bardzo szczegółowo wytłumaczone, na które bardzo ciężko znaleźć informacje w Internecie,
- prowadzący posiada bardzo dużą wiedzę praktyczną, dzięki temu omawiane są dodatkowo najczęściej spotykane problemy i jak sobie z nimi poradzić,
- duże zaangażowanie prowadzącego,
- każda osoba na kursie może liczyć na pełną pomoc jeżeli ma z czymś problem,
- pomysł, żeby prowadzić zajęcia on-line - jest naprawdę świetny (zaoszczędza się czas i pieniądze na dojazdy).

19.01.2019, 18:17 - Leszek B.:
Kurs bardzo mi się podobał jak i dużo się z niego nauczyłem, prowadzący Pan Przemysław w profesjonalny i zrozumiały sposób przekazał zarówno wiedzę teoretyczną jak i praktyczną. Polecam kurs wszystkim osobom zaczynającym przygodę z administrowaniem siecią jak i tym z doświadczeniem w tej dziedzinie. Polecam.