Opinie o nas

Jeśli zastanawiasz się, czy warto zapisać się na nasze szkolenia, zachęcamy do zapoznania się z referencjami wystawionymi przez firmy, dla ktorych realizowaliśmy szkolenia, a także z bezpośrednimi opiniami pozostawionymi przez uczestników naszych kursów. Możesz je znaleźć poniżej.

Jeśli uczestniczyłeś w naszych kursach i chciałbyś podzielić się swoimi uwagami, zapraszamy do pozostawienia komentarza. Miło nam będzie usłyszeć pozytywne opinie, które mogą zachęcić kolejne osoby do skorzystania z naszej oferty, ale jesteśmy również zainteresowani tzw. konstruktywną krytyką. Powiedz nam, co Ci nie odpowiadało, lub co byś zmienił czy zrobił inaczej. Jesteśmy otwarci na wszelkie uwagi.


Dodaj opinię

Dziękujemy za pozostawienie komentarza!

Po przejściu procesu moderacji Twoja opinia zostanie umieszczona na stronie.

Referencje

Dokumenty lepszej jakości można znaleźć tutaj.

Opinie uczestników

26.03.2018, 09:37 - Paweł:
W swoim życiu przeszedłem wiele szkoleń i poznałem wielu trenerów, jednak Pan Przemek zasługuje na wyrazy ogromnego uznania. Rzetelne podejście do tematu, i świetna komunikatywność z kursantem. Szkolenie przygotowane naprawdę sumiennie i porządnie. Na początku obawa, że szkolenie online będzie ciezkie do przełknięcia, ale okazało się, że bardzo się myliłem, bo pomysł i platforma na której się odbywały, były wzorowe. Cztery semestry zmieszczone w trzy miesiące. Mimo, że jestem osobą zaawansowaną jezeli chodzi o wiedzę z sieci, to dzięki Panu Przemkowi dowiedziałem się i utrwaliłem wiele ważnych informacji. Oby więcej takich szkoleń i takich trenerów!

24.03.2018, 23:41 - Robert W.:
Naprawdę SUPER!!! pierwszy raz uczestniczłem w zajęciach online. Kontakt z Panem Przemkiem - najlepszy.
Jeśli będzie kiedyś oragnizowany kurs z CCNP lub SECURITY to pierwszy się zapisuje. Mam nadzieję, że uda mi się zdać egzamin, ale głównym powodem było to, że potrzebowałem kogoś kto w prosty sposób potrafi przedstawić niesamowicie trudny temat. Przyznam się, że czytałem wiele książek, czy przeglądałem wiele tutoriali ale niestety książki były zbyt zawiłe, tutoriale nie dopracowane. Do Pana Przemka trafiłem poprzez jednego z moich kolegów którzy bardzo polecali kurs u Pana Przemka dzisiaj wiem że był to najlepszy wybór. Łatwość prowadzenia i szybkość kursu niecałe 3 miesiące, gdzie w normalnym trybie jak się okazauje może trwać nawet kilka semestrów. Dla mnie również bardzo podobał się charakter prowadzenia zajęć, nawet gdy czasami się nie zdążyło na kurs, wystarczyło wcześniej powiadomić Pana Przemka, a Pan Przemek szybcikutko nagrywał film i później udostępniał aby nie tracić nic z lekcji. Jeszcze raz dziękuję Panu Przemkowi za trud w jaki włożył w prowadzenie tych szkoleń i na pewno będę zachęcał innych i polecał wszystkim kursy w LANPulse oraz życzę również Panu Przemkowi kolejnych sukcesów.
W skali ocen 10/10 i jeszcze więcej :)
Pozdrawiam serdecznie

24.03.2018, 22:34 - Monika:
Rewelacyjne szkolenie. Ogromne zaanagażowanie prowadzącego, doskonałe przyłady i laboratoria. Przygotowanie na najwyższym poziomie. Po prostu wspaniałe! Jeszcze raz dziękuję!

01.02.2018, 20:37 - Jakub:
Kurs jak najbardziej OK. Prowadzący OK. Zajęcia prowadzone online OK. Wiedza potrzebna każdemu zaczynającemu przygodę z sieciami.
Cena/jakość jak najbardziej OK.
W moim przypadku trochę już z sieci znałem, więc sam poziom CCNA nie urzekł mnie. Niestety chcąc więcej trzeba przejść tę ścieżkę.

28.12.2017, 05:04 - Emil:
Pierwszy raz brałem udział w szkoleniu przez internet i muszę przyznać, że jest to dla mnie zdecydowanie najlepsza forma szkoleń jakie kiedykolwiek odbyłem - wszystko jest naprawdę świetnie przemyślane i przygotowane. Na specjalną uwagę zasługuję Pan Przemek który świetnie omawia wszelkie zagadnienia oraz buduję bardzo pozytywny klimat podczas zajęć. Bardzo dziękuję za przekazaną wiedzę w bardzo efektywny sposób oraz miło spędzony czas.

27.12.2017, 11:52 - Natalia:
Doskonale przygotowany kurs. Dokładnie wyjaśnione każde zagadnienie. Polecam!

21.11.2017, 10:46 - Krzysztof:
Super sprawa. Polecam każdemu w 100% nawet laikom (takim jak ja przed rozpoczęciem). Pan Przemek to super wykładowca - tłumaczy każde zagadnienie w taki sposób, że trafi nawet do najbardziej opornych.

20.11.2017, 21:08 - Paweł Z.:
Cały kurs w 100% profesjonalnie przygotowany. Wiedza teoretyczna jak i praktyczna przekazana przez Pana Przemka była ogromna :). Jestem w pełni zadowolony z odbytego kursu. Polecam :)

20.11.2017, 09:07 - Karol Stojanowski:
Właśnie skończyłem kurs przygotowawczy do CCNA. Muszę powiedzieć, że na początku byłem sceptyczny do takiej formy szkolenia ale po pierwszych zajęciach okazało się że moje wątpliwości są bezpodstawne.
Dla mnie największe zalety kursu to: fachowa i super skondensowana wiedza przekazana przez zaangażowanego prowadzącego, wygoda i oszczędność czasu (brak konieczności dojazdu), oraz cena.
Czy widzę jakieś wady... szczerze to jedynie co mi przychodzi do głowy to to, że przy 8-mej godzinie nad konfiguracją sprzętu i teorii bywałem już lekko wyczerpany - jednak było warto trochę się przemęczyć bo szybko nabywałem wiedzę, którą mogłem użyć w swojej pracy.
Podsumowując żałuje że już się skończyło i gdyby Akademia LanPulse uruchomiła kurs CCNP (R&S) byłbym pierwszym studentem :) Pozdrawiam.

17.11.2017, 16:17 - Dobromił:
PETARDA !!! Uczestniczyłem w wielu kursach o tematyce IT ale ten kurs zdecydowanie przebił wszystko. Pan Przemek to profesjonalny wykładowca, który potrafi w prosty sposób wytłumaczyć nawet najcięższe zagadnienia. Nie spotkałem się jeszcze z prowadzącym, który tak profesjonalnie podchodziłby do zajęć. Każdy kursant w grupie jest traktowany indywidualnie i w każdym momencie może liczyć na pomoc. Pan Przemek potrafi przy tym świetnie rozładować atmosferę wtrącając drobne żarty i anegdoty dotyczące branży IT. Kurs CCNA idealny dla każdego bez względu na stopień zaawansowania, gdyż wszystko tłumaczone jest od "podstaw podstaw". Na początku może trochę dziwić kilkukrotne powtarzanie tych samych zagadnień. Ja dopiero na egzaminie zrozumiałem, że Pan Przemek po prostu skutecznie wbił mi najważniejsze informacje do głowy. Nie jestem pewny czy nie jest to jakaś zakazana podprogowa technika ale w każdym bądź razie bardzo skuteczna :)
Co do samego egzaminu, to przyznam, że niestety nie miałem czasu żeby się uczyć bezpośrednio przed nim. Moja wiedza bazowała na kursie i na jednorazowym przeczytaniu około 50% przykładowych pytań z puli. To w zupełności wystarczyło.

12.11.2017, 08:45 - Paweł P.:
Podchodziłem z rezerwą do takiej formy kursu i jestem pozytywnie zaskoczony. Pod względem technicznym i merytorycznym jest zrealizowany bardzo profesjonalnie. Zajęcia są prowadzone na luzie, a Pan Przemysław potrafi zainteresować tematem. Myślę, że odnajdą się tutaj zarówno osoby początkujące, które nie miały nigdy styczności z sieciami, jak i te, dla których będzie to uporządkowanie posiadanej już wiedzy.
Tak więc z czystym sumieniem polecam ten kurs i czekam na zajęcia z CCNP.

17.10.2017, 09:50 - Sławek:
Kurs świetny pod wieloma względami! Pan Przemek posiada ogromną wiedzę związaną z zagadnieniami sieciowymi, którą potrafi przekazać w sposób przystępny i przyjemny. Forma on-line kursu pozwala zaoszczędzić sporo czasu i pieniędzy, związanych z dojazdami. Zarówno strona teoretyczna jak i praktyczna kursu stała na bardzo wysokim poziomie. Teraz egzamin CCNA powinien być formalnością ;-)

11.10.2017, 14:44 - Paweł:
Bardzo dobry kurs. Duża wiedza prowadzącego. Bardzo wygodny sposób prowadzenia zajęć online. Sporo materiałów. Polecam.

29.09.2017, 12:10 - Grzegorz:
Wczoraj były ostatnie zajęcia :(:(:(.
Kurs rewelacyjny :):):) Prowadzący Pan Przemek ma niesamowitą wiedzę i doświadczenie, którą potrafi przekazać w zrozumiały sposób!!! - polecam i czekam na podobną edycję kursu przygotowującą do egzaminów CCNP :):):):)

28.09.2017, 22:34 - Andrzej Król:
Super rozwiązanie dla osób ceniących sobie czas (nie dojeżdzamy nigdzie) oraz możliwość nauki w domowym zaciszu - całe zajęcia robimy zdalnie w domu w grupach. Ze strony merytorycznej bardzo fajnie, bez przynudzającej intonacji głosu, w sposób bardzo żywy i przejrzysty. Zajęcia pozwalają zdobyć dużo wiedzy teoretycznej i praktycznej na żywym sprzęcie (wiadomo - zdalnie). Program treściwy i dobrze skondensowany. Uczciwie polecam kurs (obrałem tor ścieżki CCNA) i dziękuję za dobrze przekazaną wiedzę :)

09.05.2017, 09:56 - Leszek:
Bardzo fajny kurs zorganizowany w super wygodny sposób, Polecam.

08.05.2017, 21:44 - Łukasz S.:
Jestem bardzo zadowolony z uczestnictwa w kursie CCNA Akademii LANPulse. Na szczególną uwagę zasługuje nowoczesne podejście do szkolenia (kurs prowadzony on-line z dostępem do własnych komputerów labowych) oraz świetne zdolności nauczycielskie P. Przemka, który potrafi w bardzo przejrzysty sposób przekazać wiedzę popartą praktycznymi przykładami z życia.
Nie żałuję ani złotówki wydanej na ten kurs, bardzo duża pigułka wiedzy która pozwoliła mi uporządkować to co nauczyłem się na studiach.
Wszystkim niezdecydowanym polecam ze względu na cenę (kurs on-line powoduje obniżenie kosztów całego szkolenia), elastyczność (uczestniczyć można z każdego miejsca gdzie jest internet, nie trzeba być fizycznie w sali komputerowej) oraz rzetelnie przekazywane treści przez P. Przemka. Bardzo dużo materiałów dodatkowych i ćwiczeń zadawanych do domu.
Mam nadzieję, że niebawem uruchomicie Państwo kurs CCNP którym jestem tak jak moi poprzednicy mocno zainteresowany.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam!

01.05.2017, 23:36 - Radek J.:
Chciałem napisać coś od siebie, ale właśnie przeczytałem opinię p. Przemka z 29.04 br., z którą zgadzam się w 100%. Dosłownie - z KAŻDYM zdaniem.
Przed rozpoczęciem kursu zapytałem p. Przemka Zbrocha, dlaczego na stronie są tylko pozytywne opinie - teraz nie mam już żadnych wątpliwości, inne być nie mogą.
Panie Przemku - oprócz swojego profesjonalizmu jest Pan także znakomitym nauczycielem!
I mogę się teraz przyznać, że jedne z początkowych zajęć, na początku marca, przez ok. godzinę "podglądał" mój kolega, który tutaj, w Wielkiej Brytanii, od kilku lat pracuje właśnie jako administrator sieci, a do egzaminu na certyfikat CCNA kilka lat temu przygotowywał się (skutecznie) we własnym zakresie. I jego opinia była również jak najbardziej pozytywna, szczególnie odnośnie łatwości przekazywania przez Pana wiedzy.
Również mam nadzieję, że za jakiś czas spotkamy się on-line na kursie CCNP :)
Mam też jedną sugestię - może kosztem pewnego zwiększenia ceny (która jest stosunkowo niska) mógłby Pan rozważyć dodanie 1-2 dni z omówieniem (przynajmniej ogólnym) głównych pojęć teoretycznych bezpośrednio w j. angielskim. Na pewno przyda się to do egzaminu.
Pozdrawiam!
Radek J., Anglia
PS. Chciałem się jeszcze odnieść do zarzutu podniesionego w jednym z komentarzy odnośnie starego sprzętu - wszystko działało jak należy. A z informacji zebranych wśród znajomych pracujących jako administratorzy (bo ja sam dopiero przymierzam się do zmiany zawodu) wynika, że nie ma to żadnego znaczenia.
PS2. Chyba najbardziej spodobały mi się słowa prowadzącego "Ciekawe, prawda?". Otóż - CIEKAWE, naprawdę, również dla osób początkujących.

29.04.2017, 22:52 - Przemek:
Kurs przygotowany profesjonalnie, zajęcia odbywają się w formie wideokonferencji, co (dla mnie) jest dużym plusem, gdyż z każdego miejsca z dostępem do Internetu mogę uczestniczyć w zajęciach. Połączenie ogromnej wiedzy popartej wieloletnim doświadczeniem gwarantuje wysoką jakość prowadzonych zajęć. Szczegółowe omówienie każdego modułu z naciskiem na zagadnienia związane z egzaminem umożliwia zrozumienie materiału dla osób nie będących ani teoretykami, ani praktykami w tej dziedzinie. Liczba godzin objętych kursem jest wystarczająca na poznanie materiału (obowiązkowe rozwiązywanie zadań domowych po każdych praktycznych zajęciach!!!), bardzo dobry kontakt z instruktorem (po zajęciach), a przede wszystkim, co dla mnie jest dużym plusem nie rozwiązywanie problemu za uczestnika kursu, a wskazywanie drogi tak, żeby uczestnik sam mógł dojść do rozwiązania problemu i tu dziękuję za cierpliwość :-). Co do urządzeń, na których pracowałem na zajęciach to nie są najnowszej generacji ale każde polecenie wykonane na nich jest dokładnie takie samo jak na najnowszych urządzeniach. Po każdych zajęciach, w formie elektronicznej otrzymałem wszystkie materiały z danego dnia. Polecam kurs z częstotliwością jeden dzień w tygodniu, szczególnie osobom dopiero początkującym z uwagi na możliwość przyswojenia wiedzy i czas na rozwiązywanie zadań praktycznych. Cena za kurs chyba najniższa w Warszawie (w innych miastach nie sprawdzałem), więc w kieszeni zostało na egzamin. Reasumując, kurs polecam wszystkim, a w szczególności tym osobom, które nigdy nie miały do czynienia z administrowaniem sieci, gdyż teraz śmielej będą mogli usiąść do konsoli. Na pewno kurs będę polecał innym zainteresowanym i liczę, że w przyszłości również w LANPULSE, będę mógł przygotować się do CCNP.

24.04.2017, 10:39 - Adam:
Duża dawka wiedzy przekazana w bardzo przystępny sposób. Osobom mniej doświadczonym kurs pozwala na zdobycie ogromnego zasobu wiadomości. Dla bardziej doświadczonych administratorów to usystematyzowanie wiedzy i możliwość skorzystania z wielu praktycznych wskazówek i rozwiązań podanych "na talerzu" przez Pana Przemka. W bonusie pozytywny klimat i niespożyte pokłady energii prowadzącego, co sprawia, że nawet o 22-giej praca wrze pełną parą.

25.03.2017, 08:21 - Mirek D.:
Akadamia przez duże A. Jasno wyjaśnione treści, nawet dla osób lekko doświadczonych sieciowo wiele rzeczy stało się prostsze, przejrzyste i przede wszystkim zrozumiałe. Prowadzący pełen profesjonalizm w podejściu. Polecam z czystym sumieniem - warte każdej złotówki i nie ma mowy o stracie czasu !!!

23.03.2017, 09:05 - Mariusz:
Spora dawka wiedzy przekazana w zrozumiały sposób i co ważne od praktyka więc przykłady z tzw. prawdziwego życia pojawiają się często. Stosunek jakości do ceny bardzo korzystny, no i można chodzić w kapciach na szkolenie :)

22.03.2017, 02:48 - Krzysztof Nadolczak:
Jako uczestnik kursu CCNA jestem bardzo zadowolony. Pierwszy raz korzystałem z wykładów i ćwiczeń "on-line" i jest to bardzo przystępna forma edukacji jak dla mnie. Kurs merytorycznie przygotowany na bardzo wysokim poziomie, a wsparcie prowadzącego daje odczuwalny komfort przy prowadzonych ćwiczeniach. Polecam to szkolenie, szczególnie dla początkujących administratorów sieci komputerowych.

21.03.2017, 19:30 - Tomasz:
Akademia Sieci LANPulse to z pewnością kurs warty polecenia. Szeroka wiedza praktyczna o sieciach pana Przemysława przekazywana w sposób zrozumiały dla każdego kursanta i humor prowadzącego dopełnia pozytywną atmosferę na zajęciach. Kurs pomaga się rozwinąć w sieciach początkującym osobom, ale także pomaga usystematyzować posiadaną wiedzę dla osób pracujących z sieciami na co dzień. Zadania laboratoryjne i dużo materiałów dodatkowych przygotowują do egzaminu CCNA R&S na 1000 pkt. Kurs zdecydowanie polecam!

17.03.2017, 21:22 - Weronika:
Szkolenie CCNA i Lanpulse to zestaw obowiązkowy jak kawa i WuZetka. Pan Przemysław przekazał nam ogromny zasób wiedzy i mnóstwo praktycznych wskazówek. Obrazowe przykłady, ćwiczenia na prawdziwym sprzęcie i przyjazna atmosfera w przystępnej cenie, czy to z Londynu, czy z Lądka Zdroju. Kciuk w górę :)

16.02.2017, 06:42 - Tomek:
Ja jestem średnio zadowolony z kursu. Praca na starym sprzęcie (15 letnim...). Tłumaczenie czasami też mogłoby być lepsze.
Komentarz Akademii: Dziękujemy za tę opinię. Informacje te zostaną wzięte pod uwagę przy organizacji kolejnych kursów. Wykładowca z każdym kolejnym przeprowadzonym szkoleniem stara się ulepszać swój warsztat dydaktyczny, również planujemy dodatkowe inwestycje w sprzęt laboratoryjny.

06.02.2017, 08:36 - R@DoSŁ@W P.:
4.02.17 - Odbyły się ostatnie zajęcia przygotowawcze do egzaminu CCNA. Na początku sceptycznie podchodziłem do kursu jednak po 1 zajęciach moje obawy się rozwiały i żałowałem, że to już ostatnie zajęcia.
Zajęcia prowadzone z humorem, w sposób zrozumiały dla początkującego jak i bardziej zaawansowanego sieciowca. Pan Przemysław przekazywał swoją wiedzę rzetelnie i profesjonalnie jak na pasjonata sieci przystało. Prawie na każdych zajęciach były laby które pozwalały przećwiczyć teorię w praktyce.
Jeśli ktoś miał pytania dodatkowe - Pan Przemysław był dostępny pod mailem i rozwiewał wszystkie niejasności. Dużo dodatkowych materiałów do samodzielnego przygotowania do egzaminu.
Jestem bardzo zadowolony z przeprowadzonego kursu. POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

27.01.2017, 17:45 - Grzegorz Tobiasz:
Gorąco polecam szkolenia prowadzone przez Pana Przemka. Sceptycznie podchodziłem do szkolenia zdalnego, ale szkolenie jest zorganizowane technicznie w doskonały sposób. Czułem się, jakbym pracował w laboratorium. I najważniejsze - Pan Przemek to praktyk i tłumaczy wszystko perfekcyjnie. Ponadto - Pan Przemek to "gaduła" ;), więc powtarza wszystko wielokrotnie co pozwala na utrwalenie przekazywanej wiedzy już w czasie kursu.
Moja ocena 6/6 :)